promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden hétköznapot érintő műsorváltozás jön az RTL-en, de ennek most sokan fognak örülni
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk Balogh Levente műsorának második évadára.

Már nem sokat kell várnunk és visszatér a képernyőkre az RTL Az álommeló című műsora, melyben a vízkirály Balogh Levente az első évadhoz hasonlóan ismét elnöki asszisztenst keres.

A produkció március 25-én 20 órától érkezik az RTL képernyőjére. A produkció első évada egyébként az elején még nem váltott ki hatalmas érdeklődést a nézőkből, de ahogy telt az idő, úgy szerették meg egyre többen, így a végére már egész sikeres lett.

Miután az első évadot megnyerő Keserű Balázs hamar előléptetést kapott, és ő lett Balogh Levente egyik cégének ügyvezető igazgatója, ezért újra megüresedett az elnöki asszisztensi pozíció.

A csatorna közleményéből kiderült, hogy a jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket az egy évre határozott idejű szerződéssel járó munkára és a bruttó 3 millió forintos fizetésre. Az elnyerhető munkakörhöz jár egy felső középkategóriás céges autó és egyéb juttatás is.

Ugyanakkor fontos változás,  hogy a kiválasztási folyamat némiképp módosul az első évadhoz képest, amikor ugyanis egy jelöltet elküld az elnök, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére alakul ki a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.

Balogh Levente segítői idén is:

  • Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíznél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét  Balogh Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el.
  • Dr. Krasznai István ügyvéd (KRASZNAI Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.

Az álommeló új részei tehát hamarosan minden hétköznap láthatók lesznek az RTL-en, valamint az RTL+ platformra is feltöltik majd őket.

Forrás: Media1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás