promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősz szakállú, ráncos ötvenes lett a Vészhelyzet Carter dokija, kiábrándítóan fest napjainkban az egykori szívtipró
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Noah Wyle külseje igencsak átalakult az utóbbi években.

Ki ne emlékezne a Vészhelyzet című sorozat ikonikus szereplőjére, az örök ambíciózus Carter dokira, akit Noah Wyle alakított több mint egy évtizeden keresztül a képernyőkön. A sorozat befejezése óta azonban már eltelt több mint 10 év, az évek pedig bizony az egykori szívtipró külsején is meglátszanak.

Születési nevén Noah Strausser Speer Wyle 1971. június 4-én született Hollywoodban, legismertebb televíziós szerepe pedig egyértelműen Dr. John Carter volt a Vészhelyzet ímű amerikai kórházsorozatban. Ezzel az alakításával egyébként három Golden Globe- és öt Primetime Emmy-jelölést is begyűjtött, de szintén láthattuk őt még Flynn Carsen a Titkok könyvtára televíziós filmekben és sorozatban valamint a Tom Mason az Éghasadás című sci-fi-sorozatban.

Wyle 1994-től 2005-ig játszotta Carter doki szerepét a Vészhelyzetben és külön érdekesség, hogy sokáig ő volt a stáb legfiatalabb tagja. A 90-es években elstartolt Vészhelyzet világszerte hatalmas sikert aratott, és olyan, ma már közismert sztárokat tett fel a térképre, mint például George Clooney, de persze Noah Wyle sem panaszkodhat, Carter doktor karaktere ugyanis 11 éven volt a széria egyik legnépszerűbb szereplő a sorozatban. A karakter elképesztő utat járt be az évek során és a közönség szeme láttára lett orvostanhallgatóból lelkiismeretes, Afrika humanitárius katasztrófa sújtotta vidékeit is megjárt orvos.

A kedves arcú színész egyébként ezalatt a 11 év alatt jóformán semmit sem öregedett, így örökre ráégett az okos, jólnevelt, lelkiismeretes és keményen dolgozó amerikai polgár skatulyája. Nem csoda, hogy Noah Wyle azóta is szinte csak efféle szerepeket kapott, holott már 2005-ben, a 11. évad után szögre akasztotta Carter doki szerepét.

Ami pedig a színész magánéletét illetti, első feleségével, a sminkesként dolgozó Tracy Warbinnel 2000-ben házasodtak össze, egy fiuk és egy lányuk született, ám 2010-ben elváltak. Az egykori Carter doki ezt követően jött össze második feleségével, Sara Wellsszel, akivel 2014-ben kötöttek házasságot, 2015-ben pedig egy kislányuk született és azóta is boldog kapcsolatban élnek.

A színész azonban ma már 52 éves az évek pedig bizony rajta is meglátszanak. Wyle mostanában úgy gondolja, hogy a hosszú szakáll előnyös számára, így már évek óta ebben virít, ám ez még inkább kiemeli valódi korát.

Carter doktor fizimiskája igencsak átalakult a sorozat óta eltelt időben, amit most te is megtekinthetsz az Instagram-oldalára feltöltött fotóin!

Forrás: Wikipédia / port.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás