promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan mondatok hagyták el a műsorvezető száját a TV2-n élő adásban, az utóbbi idők egyik legjobb hangulatú beszélgetését láthatták a nézők
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időszak egyik televíziós meglepetése ez a beszélgetés.

A reggeli beszélgetős műsorokat imádják az emberek, mivel nagyon könnyed témákat érintenek általában, rövidek, és sok információ van bennük. Szóval egy rövi idő alatt az ember képbe kerülhet, akár pedig izgalmas megszólalásokat hallgatva értesülhet a világ dolgairól. Ám minden vannak meglepetések, ez a műfaj akkor a legjobb, ha a beszélgetésben résztvevők között működik a kémia, azaz ismerik egymást, van egy kis közös történetük, ettől pedig egy új jelentésréteg is rakódik a beszélgetésre.

Ilyen volt az a beszélgetés is, ami a mokkában hangzott el a TV2-n, a vicces jelenetek főszereplői pedig Kovácsovics Fruzsina és Istenes László voltak.

A téma a Mutasd a hangod! című zenei show volt, amelynek épp a második évadja megy a TV2-n. A műsorban a nézők rengeteg sztárral találkozhatnak majd az adások során, így egy igazi magyar sztárgárdát vonultat fel a produkció. Minden héten meglepetések is várják a nézőket persze. A műsor műsorvezetője amúgy Stohl András.

A Mutasd a hangod! kapcsán kérdezték Kovácsovics Fruzsinát, de még azoknak is érdekes lehetett ez a kis beszélgetés, akik nem is nézik a műsort, hiszen az énekesnő és Istenes László ismerik egymást, és mindkettőjüknek remek humora van, amit meg is csillogtattak a műsorban. Kovácsovics Fruzsina együtt volt egy darabig Istenes Bencével, így innen is az ismerettség kettőjük között. Amúgy Fruzsina és Istenes Bence is szerepelnek máig közösen műsorban, az IstenEst-ben.

Nos, Kovácsovics Fruzsina viccesen úgy indította a beszélgetést:

"Kevés műsort nézek az az igazság, a Mokkát soha, főleg hogyha benne vagy"

A hangulat természetesen a tetőfokára hágott, a remek kis beszélgetést itt lehet megtekinteni, ha arra is kíváncsiak vagytok, hogy mire jött ez a válasz az énekesnőtől.

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás