promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkolta a rajongókat a 62 éves Jim Carrey bizarr kinézete, lázadó tinifiúnak képzeli magát a gumiarcú sztár
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jim Carrey igencsak megváltozott az utóbbi időben.

Minden idők egyik legkarakteresebb humoristája Jim Carrey jóval kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt az utóbbi években. A színész ugyanis majdnem két éve bejelentette a visszavonulását a filmiparból.

A gumiarcú sztár akkor úgy nyilatkozott, hogy a Sonic 2 lehet az utolsó filmje és nem kíván több moziban szerepelni, ám akkoriban fenntartott magának egy kiskaput, miszerint, ha olyan forgatókönyvet kap, amit az angyalok hoznak el neki és nem kéne kihagynia, akkor azért még visszatérhet. Most pedig úgy tűnik ez meg is történt, a 62 éves színész ugyanis visszatér, hogy ismét felvegye Dr. Robotnik szerepét a Sonic harmadik részében, aminek már meg is jelent a beharangozója.

 

Jim Carrey azonban valami mással is feltűnést keltett az utóbbi időben. A január közepén tartott születésnapi buliján ugyanis túlzás nélkül állíthatjuk, hogy felismerhetetlen külsővel mutatkozott. A humorista ugyanis vállig érő hosszú hajat növesztett, amivel egyébként jóval fiatalabbnak néz ki a koránál, ezt mindenképp meg kell hagyni. 

Az új külseje azonban így is meglehetősen szokatlan az eddigiekhez képest, mondhatni úgy fest mintha egy tinédzser fiúnak képzelné magát.

 A színész szülinapi partiján egyébként igazi sztárparádé volt és többek között Adam Sandler és David Spade is jelen volt a grandiózus ünnepségen, amelyről több fotó is napvilágot látott, köztük az alábbi is, melyen jól látható Carrey hosszú egyenes hajzuhataga, ami nem kis meglepést okozott az embereknek.

Spade és Sandler mellett egyébként Jeff Ross, Jimmy Kimmel, Seth Green, Howie Mandel, Craig Robinson, Ben Schwartz, Cary Elwes és Paul Vincent is részt vett a vacsorán.

 

Ezek után persze a kommentelők is megjegyezték, hogy Jim Carrey rengeteget változott az utóbbi időben és alig lehet ráismerni a fotón. Ám rajongói ezt nem negatívumként mondták, szerintük ugyanis így is remekül néz ki, és már nagyon várják már, hogy végre visszatérjen a mozikba.

A gumiarcú sztár egyébként lényegében filmtörténelmet írt a kilencvenes években, soha korábban nem fordult elő, hogy egy színész akkora sztár legyen, és olyan sztárgázsikat vágjon zsebre pusztán a vígjátéki szerepeinek köszönhetően, mint Carrey. Így nem si csoda, hogy hű rajongói nagyon örülnek a visszatérésének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás