promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritkás hajú, furcsabajuszos apóka lett a Reszkessetek betörők forrófejű rosszfiúja: így néz ki 81 évesen Joe Pesci
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

81 éves lett Joe Pesci, így néz ki most a Reszkessetek betörők Harry-je.

81 éves lett Joe Pesci, akiről a legtöbb embernek a Reszkessetek betörők rosszfiúja, Harry jut eszébe; ő volt az, akinek kétszer is lángra kapott a feje Kevin miatt. A színész persze nem csak ebben a filmben játszott, sok más híres alakítás is kötődik hozzá, de kétségtelen, hogy a Reszkessetek betörők volt az egyik legsikeresebb filmje.

Még az elmúlt években is vállalt néhány produkciót, nem úgy, mint partnere, Daniel Stern, akiről már nem is lehet hallani. Joe Pesci a világ egyik legismertebb színésze, aki a legjelentősebb Scorsese-filmekben játszotta a kultikus rosszfiú szerepét. Karrierje csúcspontja a Nagymenők, hiszen ebben a filmben nyújtott alakításáért kapta meg annak idején az Oscar-díjat.

A színész Mel Gibson és Danny Glover híres filmsorozatában, a Halálos fegyver-ben is játszott, illetve az elmúlt években olyan produkciókban tűnt fel, mint Martin Scorsese Az ír-je, a Bupkis című sorozat, valamint legutóbb a Day of the Fight című sportdráma, amiben olyan színészekkel játszott együtt, mint Michael Pitt, Nicolette Robinson, John Magaro, és Ron Perlman.


Joe Pesci-ről kevesen tudják, hogy a Reszkessetek betörők forgatásán valóban megsérült, ugyanis az ikonikus fejgyújtós jelenet közben megégett a színész is. Azt máig sem tudni, hogy a film 1. vagy 2. részéről van szó, de a színész azt elárulta, hogy tényleg elég csúnyán megégett a feje a sapkafelgyújtós jelenet forgatása közben - ez pedig még úgy is meglepte őt, hogy tisztában volt azzal, mennyi sérüléssel jár egy olyan film, amire leginkább a fizikai komédia jellemző.

Joe Pesci február 9-én lett 81 éves, időközben növesztett magának egy igen furcsa, de hozzá kitűnően passzoló bajuszt, gyakran napszemüveget visel, emellett kalapot is, hogy ne lássák alatta, hogy bizony már elkezdett ritkásodni az ősz haja.

Így néz ki napjainkban a zseniális Joe Pesci:

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás