promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas változás jön a tévében, ennek a bejelentésnek biztosan sokan fognak örülni
Borítókép:  TV2 (screenshot) / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul a Tv2 csoport új csatornája.

Hamarosan egy újabb csatornán nézhetjük majd kedvenc műsorainkat, március 8-án nőnapon ugyanis elindul a TV2 Média csoport legújabb csatornája, a TV2 Klub , ezzel párhuzamosan pedig eltűnik a FEM3.

A TV2 Média Csoport közleményben jelentette be, hogy március 8-án, azaz nőnapon országos premierekkel,és  új, tematikus tartalmakkal startol a TV2 Klub nevű új csatorna, ami kifejezetten a női célcsoport számára készül szórakoztató, informatív, változatos tartalmakkal. A tájékoztatás szerint az új csatorna a FEM3 helyén indul majd el.

Mivel a magyar tévénézők többsége nő, a TV2 Média Csoport különleges meglepetéssel készül számukra: újrapozicionáltuk a FEM3 csatornát, ami március 8-án, a nemzetközi nőnapon TV2 Klub néven indul, megújult tartalommal. A TV2 Klub filmek, sorozatok és szórakoztató műsorok változatos kínálatával készül, köztük új, saját gyártású produkciókkal minden korosztálynak, minden nagymamának, minden édesanyának és minden nőnek, akiket nagyra tartunk

– nyilatkozta a bejelentés kapcsán Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

De milyen újdonságok várhatók?

Az egyik tartalmi újdonság az lesz, hogy a közkedvelt – bűntényeket feldolgozó – krimi-realityk is színesítik a műsorkínálatot. E mellett pedig sütés-főzés, kertészkedés, állattartás, teljes átalakítás, lakberendezés, testi-lelki egészség – és ezelhez hasonló témák is megtalálhatók lesznek a TV2 Klubon.

A cégcsoport bejelentése szerint országos tévépremierként érkezik majd az új csatornára a Négy esküvő amerikai verziója is. Ebben négy jegyespár arra vállalkozik, hogy részt vesznek egymás esküvőjén és aztán különböző szempontok alapján pontozzák a ceremóniát.

Szintén új formátum lesz a csatornán a Túléltem, melyben a klasszikus krimi-realityben maguk a túlélők mesélik el, hogyan vészelték át azokat az életveszélyes helyzeteket, amiben részük volt és ami örökre megváltoztatta az életüket. Könnyedebb témát dolgoz fel A szerencsés kutya című műsor, amiben kidobott, éheztetett, elkóborolt kutyák csodás megmenekülésének, átalakulásának és örökbefogadásának szívet melengető történeteit láthatják a nézők. 

A csatorna pedig szintén rengeteg embernek fog kedvezni azzal, hogy rendszeresen képernyőre tűz majd a brit királyi családról szóló műsorokat is, hiszen III. Károly király és családja mindig is kiemelt érdeklődésre tartott számot a magyarok körében is. 

Izgalmakból tehát semmiképpen sem lesz hiány a hamarosan induló csatornán.

Forrás: Media1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás