promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megereszkedett arcú, duci ötvenes lett a Szívek Szállodája dögös anyukája, így néz ki most Lorelai Gilmore
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen megváltozott a Szívek Szállodája című sorozat sztárja. 

Még biztosan sokan emlékezhet mindenki a Szívek Szállodájára, angolul a Gilmore girls című amerikai sorozatra. Sokszor játszotta a tévé, de még most is könnyű volt elcsípni egy-egy részt belőle. Az RTL,  az M1 és a Viasat 3 is adott le belőle részeket 2013-tól. A sorozat nem másról szól, mint Lorelai Gilmore és lánya életéről. A sorozat több témát is körüljár, többek között a családi problémákat, barátságot és szerelmet is. 

Nagy népszerűség övezte és sok jó kritikát is kapott, legfőképp azért, mert  tele van számos utalással a pop kultúrára. 2004-ben megnyerte a sminkért járó Emmy-díjat, 32. helyen végzett az Entertainment Weekly „Új Televíziós Klasszikusok” listáján és 2007-ben egyike volt a Time „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatá”-nak. A két főszereplőt pedig azóta szinte mindenki a szívébe zárta és egyből fel is ismeri. Alexis Bledel játszotta a fiatal Rory Gilmore-t, az édesanya pedig nem volt más, mint Lauren Graham. Sokak áhítoztak a dögös anyuka után és biztosan sokan voltak belé szerelmesek. Nem csoda, Lauren a forgatás elején még csak 30 körüli nő volt, aki bombaformáját hozta. 

Így nézett ki a 2000-es évek elején Lorelai Gilmore:

A csinos színésznő felett elrepültek az évek, több, majdnem 20 év telt el, mire végleg leszánolt Lorelai szerepével. A Szívek Szállodája után úgy érezhették sokan, hogy kicsi eltűnt, ám a szinkronszínészként még a mai napig aktív. Ám egészen megváltozott, ami nem csoda, hiszen már 56 éves, tehát igencsak közelít a 60-hoz. Már nem abban a bombaformában van, mint régen és az arca sem olyan, mint volt. Megjelentek rajta a ráncok, már nem azt az üdeséget sugározza, mint a sorozatban. Ráadásul jó pár kilót is felszedett magára. Ha ránézünk, inkább egy kedves nénikét látunk, mint egy dögös anyukát. 

Forrás: Wikipedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás