promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul előkerült a Jóban Rosszban szőke szépsége, csattanós visszatérése után kiugrottak a bőrökből a rajongók
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végh Judit szinte teljesen eltűnt a sorozat befejezése óta, ám most újra hírt adott magáról.

A gyönyörű szőke színésznőt, Végh Juditot a tévénézők a Jóban Rosszban sorozat dr. Steiner Dórájaként ismerték meg a nézők. A 2005-től egészen 2022-ig vetített széria a TV2-n, majd a Super TV2 csatornán volt látható.  

A csinos orvost alakító színésznő sokak kedvencévé vált a sorozat által, ám azóta csak nagyon keveset lehet róla tudni.

Végh Judit 1983. május 13-án született Cegléden, középiskolás tanulmányait a szegedi Tömörkény István Gimnázium humán szakán végezte, ezt követően döntött úgy hogy színésznek áll. A 2002/2003-as évadtól a 2003/2004-es évadig a József Attila Színház stúdiójának volt látható, a 2004/2005-tõl kezdve pedig a Magyar Színház Akadémiájának volt a tagja.

A színésznő legnagyobb sikere azonban természetesen a Jóban Rosszban című sorozat volt, melyben több mint 15 éven keresztül volt látható. Erre az időszakra korábban így emlékezett vissza egy interjúban:

Talán elcsépeltnek tűnhet, de amikor ennyi időt töltesz egy stábbal, valóban a családod lesz. A Jóban Rosszban szakmailag is rengeteget adott nekem, hiszen szinte a kezdetektől dolgozom a stábbal, de a kisfiamat is a sorozatnak köszönhetem, mivel itt ismertem meg az édesapját. A forgatások feldobják a legnehezebb napjaimat is, és elárulom, hogy a legtöbbet mindig a drámai, szomorú jeleneteken nevetünk - ezekből születnek a legjobb bakiparádék. Kiváltságosnak érzem magam, hogy most is tudunk dolgozni, remélem, még nagyon sokáig!

- fogalmazott akkor Végh Judit.

A színésznő amíg futott a sorozat rendszeres vendég volt a TV2 háza táján, egyszer például ahogy az az alábbi videóban is látható a FEM3 Caféba elhozta magával édes kiscicáját is.

A Jóban Rosszban azonban 2022-ben végleg elbúcsúzott a tévénézőktől, Végh Juditról pedig azóta vajnyi keveset hallani, így azt sem tudni mivel foglalkozik mostanában. A színésznő két gyermek édesanyja, férjét pedig a Jóban Rosszban forgatása alatt ismerte meg, de a széria befejezése óta csak nagyon kevés fotót posztol magáról a közösségi-oldalain.

Nemrégiben azonban kivételt tett követői legnagyobb örömére újra bejelentkezett mégpedig egy szépészeti kezelés közepette.

Judit bejelentkezésének sokan örültek, egy kommentelő például a következőket írta: 

Rég nem hallottam felőled, már azt hittem sosem adsz hírt magadról

S, hogy a színésznő a mai napig mennyire gyönyörű, azt az alábbi szintén az Instagram-oldalán megosztott fotókon is jól látszik!

Forrás: Tények / Femcafe

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás