promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 éve eltűnt a nyilvánosság elől, most új fotót közölt a legbájosabb színésznő, Shannyn Sossamon
Borítókép:  Profimedia/illusztráció/Columbia Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lovagregény vagy éppen a 40 nap és 40 éjszaka sztárja új fotóval jelentkezett.

Az új évezred hajnalán ő volt a filmipar üdvöskéje, függetlenül attól, hogy milyen témájú volt a film, a produktum, amelyben megjelent, közönségének figyelmét azonnal megragadta az elbűvölő mosolya, csodálták és imádták minden szerepben. A színésznő nevéhez olyan emblematikus alakítások fűződnek, mint például a Lovagregény (2001), a 40 nap 40 éjszaka (2002) vagy éppen a Vonzás szabályai (2002) című mozifilm. Ezek közül az alkotások közül bizonyára legalább kettő máig mély nyomot hagyott bennünk, hiszen olyan alkotások, amelyeket rendre visszanézünk-

A 2000-es évek közepére azonban Sossamon már nem tartozott a hollywoodi A-listás sztárok közé.

A színésznő 1978-ban született Hawaii-on, Nevadában, Renóban nőtt fel, és 1995-ben barátnőivel együtt Los Angelesbe költözött, hogy majd táncosnőként arassák le a babérokat. Álmai városában először modellkedéssel kezdett, és megjelent többek között a Daft Punk és Mick Jagger videoklipjeiben is.

Egy alkalommal, Gwyneth Paltrow születésnapi partiján DJ-ként fellépve, lenyűgöző megjelenése felkeltette egy rendező figyelmét, aki azonnal lecsapott rá, és szerepre csábította őt.

Karrierje egyik csúcspontja a Lovagregény című film, ahol Heath Ledgerrel alkottak egy párt a filmvásznon.

2003-ban várandós lett, és a szülést követően a családját választotta, fiával töltötte idejét. 2005-ben megkísérelte a visszatérést a filmiparba, de Hollywood már továbblépett, így inkább csak reklámokban kapott szerepeket. Bár egy filmben, a Durr, durr és csók (2005) Robert Downey Jr. oldalán feltűnt, csak mellékszereplőként, és a rendezők nem igyekeztek megszerezni őt.

Sossamon nem bánta ezt, mivel számára a család maradt az elsődleges. Nemrégiben az Upprox-nak nyilatkozva megemlítette, hogy úgy érzi, elszalasztotta a lehetőséget, hogy igazi sztárrá váljon, és közben úgy véli, hogy fénykorában sem volt olyan híres, mint ahogy néhányan utólag gondolják.

Nemrégiben új képpel örvendeztette meg a rajongókat a bájos színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás