promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Netflix előfizetésed van? Erről tudnod kell, hogy ne maradj le róla, elképesztően híres játék érkezik a platformra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A streamingóriás nagy bejelentést tett.

Manapság óriási változáson esett át a televíziózás, hiszen egyre többen fizetnek elő valamelyik streamingszolgáltatóra, és ezekből egyre nagyobb a választék. A Disney+, a Netflix vagy éppen a Skyshowtime óriási népszerűségnek örvend napjainkban. Egy-egy új műsor, film vagy éppen régebbi, jól bejáratott széria legújabb évadának érkezése már-már felér akkora hírrel, mint amikor közéleti csúcsteljesítményről, bejelentésről beszélünk, amely sok ember életét is érinti, akár financiálisan is.

És persze nem is beszélve arról, hogy a filmek és sorozatok kibeszélése a közösségi oldalakon már nagyobb hobbi, mint szakavatott újságírók tollából olvasni a kritikákat.

A Netflix és a többi szolgáltató bejelentéseit is elképesztő figyelem kíséri minden egyes alkalommal, és most egy nagyon fontos közlemény jött a Netflix háza tájáról a streamingóriás előfizetőinek számára, ugyanis meglepetés érkezik minden előfizetőnek. Ingyen játék érkezik majd a felhasználóknak, köztük pedig olyan is, amely hatalmas durranás volt korábban. 2024-ben csomagtól függően, minden előfizető ingyen megkaphatja a Hades című játékot tehát. Egy roguelike szerepjáték, amely korábban rangos díjakat is elnyert, többek között a Hugo-díjat is, amely azért is óriási szó, mivel ez egy irodalmi díj, és videójáték előtte még nem kapott ilyen kitüntetést.

Nem sokan használják ki a lehetőséget, de 2021-től már játékok is elérhetők a Netflix előfizetéssel bármelyik csomagban is legyünk, ez pedig folyamatosan bővül, és néha igazán zseniális játékok érkeznek a platformra, amelyeket ti is élvezhettek.

Ám most egy óriási és nagyon híres játék érkezik a Netflix-re, amely minden idők egyik leghíresebb játéka tehát, számos díjjal, íme így néz ki a játék, amely hamarosan érkezik:

(via Leet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás