promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? III. Károly titkolni próbálta, de azonnal kitudódott a Buckingham-palotából
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi beszámoló érkezett bennfentes körökből Angliából.

Volt egy nagyon hosszú mozdulatlan állapot, sőt, inkább közeledés a királyi család tagjai között, úgy tűnt, hogy III. Károly király, illetve Meghan Markle és Harry herceg is nyitottak a találkozóra, és arra, hogy kibéküljenek, majd az egyre és másra rá következő események alaposan cáfolták ezeket a híreket, és ahelyett, hogy egy nagyobb olvadás kezdődött volna, úgy tűnik, hogy még jobban elkezdtek elválni a szálak. Miközben nem is olyan rég egy bennfentes elképesztő dolgokat teregetett ki a nyilvánosság elé, és ebből tényleg úgy tűnhet, hogy mindennek vége, innen nehéz lesz megbékélni.

Az Express nevű angol lapra hivatkozva közölte a Blikk Rúzs, hogy igazából nemkívánatos személynek nyilvánították Meghant és Harry, méghozzá akkor, amikor őfelsége III. Károly épp egy nagyon is kerek évfordulót ünnepel. A király ugyanis 75 éves lett november 14-én. A palota pedig természetesen ünnepel, nem is akárhogyan.

De mégis mi történt Angliában?

Bennfentes források szerint III. Károly megtilthatta azt, hogy bárki szóba hozza a sussexieket a jeles eseményen. Egy, a neve elhallgatását kérő belső forrás egyenesen azt nyilatkozta, hogy a palota tagjainak megtiltották azt, hogy kiejtsék Meghan Markle és Harry herceg nevét. Ez az egész ünnepség idejére vonatkozik, miközben arról is szó volt a cikkben, hogy igazából nagyon úgy tűnik a források szerint, hogy Meghan és Harry neve akkro sem merült fel, amikor elkészítették a meghívottak névsorát. Erről a momentumról korábban is több pletyka keringett, a valóságot biztosan csak az érintettek tudhatják.

A Buckingham-palota sem reagált nyíltan a hírekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás