promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentés a Columbo-sorozatról a hazai tévékben, október 30-án lép életbe
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos bejelentésről értesülhettek az elmúlt hetekben azok, akik a tévében is követik Peter Falk karakterének történeteit.​

Peter Falk Columbo hadnagy szerepében a világ egyik legikonikusabb rendőrét játszotta el, és a sorozat elképesztő sikernek örvend mindenhol a világon. Az is nagyon különleges benne, hogy több évtizedig forgatták a részeket, amelyeket nézbe bizony láthatjuk, hogy mennyit változott a világ bő nagyven év alatt, hogy változott az elkövetők stílusa és viselkedése a hosszú időszak alatt. Ám egy mindig biztos maradt, az hogy nincs tökéletes gyilkosság, és hogy a fifikás hadnagy elől nem menekülhet el senki.

A rajongók egybehangzó véleménye és rengeteg szakblog szerint a széria legjobb részei azok, amelyek a hetvenes években készültek, ez volt Columbo nyomozássainak fénykora, és rengeteg listán is látszódik az, hogy a rajongók hogy vélekednek a sorozat egyes részeiről. Íme az egyik nagyon fontos lista a legnagyobb rajongók szavazataival IDE kattintva elolvashatjátok azt, hogy ők hogy vélekednek a sorozat részeiről.

Most pedig új hír érkezett hazánkban azoknak, akik a tévében nézik a részeket.

Peter Falknak, azaz Frank Columbo hadnagynak elképesztő rajongótábora van hazánkban is, ha egy-egy rész adásba került rengetegen ülnek a tévéképernyők elé, sőt, már streamingen is élvezhetjük a nyomozásokat, hiszen a széria néhány évada felkerült a Skyshowtimera is, így azok akik szeretnék angol nyelven is élvezni kedvenc hadnagyunk sztorijait, azok már itt is megtehetik azt.

A Columbo-sorozat most visszatér a Duna TV-re, október 30-án pedig már láthatjátok is az első részt ezen a csatornán is.

Íme columbo első megjelenése a hivatalos első évadban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás