promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország legnézettebb tévécsatornája százezreket érintő bejelentést tett, napokon belül képernyőn lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tévénézők százezrei fognak emiatt erre a csatornára kapcsolni.

Amióta bejöttek Magyarországra a kereskedelmi televíziók, azóta az RTL és a TV2 az ország két legnézettebb csatornája. Az évtizedek során mindig ők ketten versengtek egymással, hogy melyikük tud több nézőt odavonzani az anyacsatornájára. Bár sokáig az RTL vezette ezt a mérkőzést, az idei évben a TV2 teljesen átvette az uralmat; szóval kijelenthetjük, hogy

jelenleg a TV2 az ország legnézettebb tévécsatornája.

Döbbenetes, de ezen a csatornán még a délutáni telenovelláknak is nagyobb nézettségük van, mint az RTL-en vetített sorozatoknak. Ezek szerint a TV2 még a külföldi szériákat is jobban meg tudja magának válogatni. Nem kisebb népszerűségre számíthat az a mexikói telenovella is, ami a napokban fog debütálni a csatonán - várhatóan ezt is százezrek fogják majd követni.

A gazdagság ára című sorozat egy évadot élt meg Mexikóban; ott 2022-ben vetítették. Magyarországon eddig senki sem láthatta ezt a sorozatot, szóval ez most ismét egy országos tévépremier lesz. Bár korábban már készült egy ugyanilyen című széria, és ez nem véletlen, hiszen ez a széria az 1979-es A gazdagság ára alapján készült - vagyis egy remake.

A történet főszereplője egy fiatal lány, Mariana, akit a kilakoltatás veszélye fenyeget, miután az összes pénzét keresztanyja ápolására költötte. Egy nap megmenti egy nagy vállalat tulajdonosának, Alberto Salvatierrának az életét, aki hálája jeléül otthont biztosít a nőnek. Mariana itt találkozik a cégvezető fiával, Luis Albertóval, akivel szerelembe esik.

A sorozat november 8-án, szerdán fog indulni a TV2-n, és minden hétköznap délután, 14:35-kor láthatják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás