promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Robert De Niro 34 évvel fiatalabb párja, akit nagyon ritkán lehet csak látni a sztár mellett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén tavasszal bombaként robbant a hír, hogy a Megfojtott virágok sztárja, Robert De Niro hetedszer is apa lett, barátnőjétől Tiffany Chentől született gyereke.

Robert De Niro legújabb filmjében ismét Marton Scorsese rendezővel dolgozott együtt, akivel közösen már olyan film klasszikusokat hoztak tető alá, mint a Taxisofőr, a Dühöngő bika, vagy a Casino. A Megfojtott virágok már a 10. közös munkájuk volt, rendkívül termékeny 50 év áll a két filmes legenda mögött.

A Megfojtott virágok nagyon jó kritikákat kap, mi is pozitívan nyilatkoztunk róla, miután megnéztük a filmet, amiben az amerikai őslakosok is fontos szerephez jutnak. Robert De Niroról korábban is lehetett tudni, hogy alakítson bármilyen kegyetlen, sokszor rasszista gengszert a filmvásznon (ebben a filmben is csak képmutatásból barátkozik az indiánokkal), ez a valóságban egyáltalán nem jellemző rá, sőt!

A színész számos színes bőrű nővel jött össze az évek során, a 90-es években például hat éven keresztül randevúztott Naomi Cambell szupermodellel, és eddigi két felesége is fekete volt. Még első rendenzése, a Bronxi mese is a faji kérdésről szól, a film olasz főhőse beleszeret egy lányba a Harlem sarkáról.

De Niro még 2018-ban vált el második feleségétől Grace Hightowertől, úgyhogy a 80-hoz közelítő sztár ismét agglegény lett. Ezután került közelebb jelenlegi barátnőjéhez, Tiffany Chenhez, akivel még A gyakornok forgatásán találkoztak, közös jelenetük is volt a filmben, ahol Chen egy harcművészeti oktatót alakított. Később civilben 2021 márciusában látták őket együtt először, akkor rögtön elindultak a találgatások, hogy a lány vajon De Niro barátnője-e?

Sokáig egyáltalán nem mutatkoztak közösen, az ázsiai származású hölgy nem nagyon kíséri el De Niro-t a vörösszőnyeges felvonulásokra, de idén Cannes-ban, a Megfojtott virágok premierjén kivételt tett, az eseményről készült pár kép is kettőjükről. Tiffany-hoz a való életben is közel állnak a harcművészetek, igazi kung-fu családba született, a filmszerepet is ezért kapta meg, ami úgy tűnik, sorsdöntőnek bizonyult, hiszen De Niroval most már közös gyerekük is van, aki ek idén adott életet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás