promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki a szapioszexuális Sandra Bullock miatt megy a Netflixre - felkerült a tavalyi év legviccesebbnek ítélt vígjátéka
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elveszett város olyan elfeledett klasszikusokat idéz meg, mint a Smaragd románca vagy a Múmia filmek, csak sokkal viccesebb. Sandra Bullock mellett Channing Tatum és Brad Pitt ügyel a megfelelő férfienergiákért.

A Channing Tatum és Sandra Bullock főszereplésével forgatott film nagy siker volt tavaly, a mozikban is igen szép összeget, 193 millió dollárt kerestek vele az alkotók. Bullock és Tatum mellett szerepel benne mindenki kedvenc Harry Pottere, Daniel Radcliffe, és egy nyúlfarknyi szerepben tiszteletét teszi Brad Pitt is.

Miről szól?

Loretta (Bullokc) sikeres írónő, aki mindig távoli egzotikus helyekről ír romantikus kalandregényeket. Ezeknek a regényeknek a főszereplője a Dash nevű hős, akit a könyvek borítóin az elbűvölő borítómodell, Allen (Tatum) segített életre kelteni a huncut fantáziájú olvasók számára. Azonban egy nap, amikor Loretta éppen új könyvét promótálja Alannel, egy gazdag, különc milliárdos (Radcliffe) elrabolja őt. A milliárdos azt reméli, hogy Lorettát felhasználhatja annak érdekében, hogy elvezesse őt egy ősi, elveszett város kincséhez, amely a legutóbbi regényében szerepel.

Ezután Alan úgy érzi, hogy most neki kell bizonyítania, hogy a való életben is hős lehet, nem csak a könyvek lapjain. Elindul hát, hogy megmentse Lorettát a gazdag milliárdos foglyul ejtő karmaiból, és közben különböző veszélyeket és kalandokat kell leküzdenie, hogy megtalálja az elveszett város kincsét, és megmentse Lorettát. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.

Hogy jön ide a szapioszexualitás?

Bullock a filmben írónő, míg Tatum egy jószívű, de nem túl okos modell, ami remek testi adottságai ellenére sem tudja felkelteni Bullockban a vágyat. Bullock karaktere ugyanis szapioszexuálisnak vallja mgát, ami azt jelenti, hogy egy férfi intelligenciáját tartja igazán vonzónak, vagy izgatónak, nem pedig a külső jellemvonásait.

Ha Dash meg szeretné hódítani Lorettát, akkor bizony alaposan fel kell kötnie a gatyáját. Hogy sikerül-e meggyőznie a nőt, hogy valójában ő élete szerelme-e, azt most már akanapénkon ülve is megtudhatjuk.

A film ugyanis felkerült a Netflix kínálatába. Habkönnyű, ártalmatlan szórakozás, sok romantikával és poénnal, tökéletes választás lehet ezen a szürke őszies napon.
[[c3]]
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás