promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet, hogy mit tervez a Netflix, brutális fordulat - ki fognak gúvadni a szemeid attól, ami jön
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix elképesztő dologba kezd, sokan nem is gondoltak rá, hogy ez lesz a következő lépés.

A One piece, a Squid Game vagy éppen a Stranger Things streamingotthona egy óriási bejelentést tett, amely ismét forradalmasíthatja az iparágat.

A Netflix forradalmosította az otthoni televíziózást, olybá tűnhet, mintha a technikai fejlődés után a mozik a házainkba költöztek volna, és akkor már csak az hiányzott, hogy soha többé ne kelljen videókölcsönzőbe se menni. A streamingszolgáltató elképesztő tettet hajtott végre, és azóta is gombamódra jönnek az újabb és újabb szolgáltatók, mert lassan az a mondás is igaz lesz, hogy aki nincs ott a streaming platforomon, az olyan, mintha nem is létezne. És ez most igaz a szolgáltatókra és a filmekre is, hiszen manapság már az a trend, hogy a moziban vetítik a filmeket egy rövid ideig, és nagyon korán, már azonnal megjelennek a különböző streamingplatformokon is, hogy aztán mindenki kedve szerint dönthesse el, hogy az aktuális hónapban melyik kínálata jön be neki jobban, hova fizet majd be.

A Portfolio most a Bloombergre hivatkozva arról ír, hogy a Netflix üzletek megnyitását tervezi, aho la rajongók tényleg kedvenc sorozataik között lehetnek, hiszen ajándéktárgyakat, a szériákhoz kapcsolódó ruhákat vehetnek, illetve a sorozatokhoz illeszkedő ételeket is ehetnek. De ez még nem minden, hiszen úgy tűnik, mintha egy kisebb Disneylandbe csöppennék, állítólag a Squid Game-ben használt akadálypályákat is kipróbálhatjuk majd.

A Netflix House nevű üzleteket először az Amerikai Egyesült Államokban vezethetik be a piacra, itt nyílhatnak majd az első üzletek 2025-ben a beszámolók szerint, majd utána jöhet a nyitás, amelynek keretében szerte a világon nyílhatnak ilyen boltok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás