promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még nem történt hazai televízióban, sokkoló dolog szakította meg a The Voiceban a szokásos műsorrendet, a zsűri szétröhögte magát
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ráadásul elhangzott egy mondat a The Voiceban a színpadon, amitől azonnal kidőlt a közönség, a zsűri pedig úgy nevetett, mint még soha.

Elképesztő pillanatoknak lehettek szem- és fültanúi azok, akik az RTL-re kapcsoltak szombat este, hogy megnézzék a The Voice című tehetségkutató műsort, amelynek persze elsődleges célja az, hogy új tehetségekkel ajándékozza meg Magyarországot, és persze az is fontos, hogy a műsor izgalmas keretek között készüljön. A váratlan, szenzációs és parádés faktor is lényeges.

És persze az sem elhanyagolható, ha meghökkentő dolgokkal törik meg a megszokott műsorrendet.

Utóbbira kínált egy igazán üdítő példát a szombati műsor, amely az utolsó válogató volt. És egészen a műsor legvégéig izgulhattunk, hogy mi lesz az a váratlan betoppanás, amely megborít hirtelen mindent. Nos, a L'art pour l'art legendája volt az, aki feltűnt a színpadon, és ugyebár a The Voiceban a zsűri, vagyis Trokán Nóra, Miklósa Erika, Curtis és Manuel háttal ül a vendégeknek egy különleges pörgő-forgó zsűriszéken.

Szóval ők nem tudják, hogy ki van a színpadon, persze a hangjáról felismerhetik a versenyzőt, így történt többek között Trokán Nóra esetén, aki felismerte, hogy testvére énekel. Ám nem mindig ismerik még fel a leghíresebbeket sem. Jelen esetben Galla Miklóst, aki annyira elváltoztatta a hangját, hogy nem fordultak meg a székek, ám óriási meglepetés történt, amikor meglátták, hogy ki áll velük szemben.

Galla pedig jó szokásához híven egy alaposan elhelyezett humorbonbonnal nyitott, amikor Curtis megkérdezte tőle, hogy minek köszönhetik a látogatását. Galla válasza maga volt a megtestestült gallamiklósi humor, amikor úgy szólt, hogy

"nekem.

Üdítő színfolt volt a válogatóban az imádott sztár megjelenése, akinek dalait magyarok százezrei imádják, de valószínűleg milliók ismerik az ikonikus számokat, mint például. Bélát itt ne keressék című művet, amely egy meglehetősen izgalmas történetet dolgoz fel Galla Miklós életéből.

És hogy miért jelent meg a műsorban a művész? Erre a kérdésre is válaszolt Galla Miklósa Erikának:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás