promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: máris lekerül A mi kis falunk 8. évada az RTL-ről
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL máris leveszi A mi kis falunk-at a műsorról.

Alig indult el A mi kis falunk 8. évada az RTL-en, máris lekerül a képernyőről. A csatorna szeptember 16-án, egy óriási műsorváltozás után adta le az új szezon nyitóepizódját, és azóta 3 részt adtak le belőle. Azonban nem sokáig marad műsoron, az RTL műsorújságjából kiderült, hogy a pajkaszegiekről szóló sorozat hamarosan búcsúzik a nézőktől.

Akik eddig is követték A mi kis falunk-at, emlékezhetnek rá, hogy az RTL mindig ősszel lead néhány epizódot az új évadból, aztán határozatlan időre szünetre küldi, hogy a kora tavaszi időszakban ismét műsorra tűzze.

Ez most sem lesz másképp: a 8. évad 5. része után szünetre vonul a széria, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor térhet vissza.


A nézőknek addig be kell érniük majd az ismétlésekkel, hiszen az RTL gyakran újra le szokta adni a korábbi epizódokat vagy az anyacsatornán, vagy a Cool-on. Azonban nem ez lesz az egyetlen változás, ami mostanában tapasztalható lesz az RTL-en.

Mint azt a Promotions is megírta, október 7-től nemcsak szombaton, de vasárnap is lesz The Voice, azonban elérkeztünk a Válogató adások utolsó részéhez, tehát vasárnap már a Párbajokat fogjuk látni. A tehetségkutatónak ebben a szakaszában már minden coach párba fogja állítani a saját versenyzőit, akiknek meg kell küzdeniük a továbbjutásért. A párbajok után a coach fogja eldönteni, hogy a két versenyző közül ki juthat tovább, és kinek kell búcsúznia a The Voice-tól.

A műsorba egy meglepetésvendég is érkezik most hétvégén: Galla Miklós fog a coach-ok elé állni a színpadon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás