promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert és Horváth Oszkár kibékíthetetlenül összevesztek, nem szerepel többé egy műsorban a két megmondóember?
Borítókép:  youtube.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű műsorvezető duó konfliktusának voltak már előzményei.

Puzsér Róbert a magyar médiavilág nagy megmondó embere, mindenkihez van egy két keresetlen szava. Az egykori polgármesterjelölt elsősorban bulvártémákban szeret nagyon megnyilvánulni, rendszerint ezekkel éri el a legnagyobb hallgatottságot, tulajdonképpen a szélesebb köztudatba is így robbant be a kegyetlen véleményvezér, mikor zsűrizett az RTL tehetségkutató műsorában, a Csillag születik 4. évadában. A magyar celebvilágot pedig aztán bőven lehet ekézni, ezt mind jól tudjuk. Az egyik leghíresebb eset, mikor Hajdú Péternek esett neki, aki ezért be is perelte, de azóta már azt mondja, megbánta a dolgot, nem kellett volna ezt a lépést megtennie.

Róbert a celeb ügyek mellett a magyar közéletet is a szívén viseli, de az igazi nagy rajongása mégiscsak a filmekhez űzi őt folyton, legjobb, legérdekesebb beszélgetős rádióműsorai is a filmekhez kötik (A hét mesterlövésze, A jó, a rossz, és a nézhetetlen). Én ezekben a műsorokban ismertem meg Róbert gyakori beszélgetőpartnerét, Horváth Oszkárt, akit valójában sokkal felkészültebb, szellemesebb véleményformálónak is tartok, sokszor rakta már helyre szenvedélyes műsorvezető társát.

Horváth Oszkár egyébként nemrég szintén feltűnt a TV képernyőn, de nem holmi tehetségkutatóban, hanem az RTL vállalkozós reality-jében, a Cápák közöttben, ahol üzlettársával jókora befektetéssel távozhattak a műsorból, a  Connectini mindenki tetszését elnyert.

Feloszlik a népszerű duó? Puzsér Róbert és Horváth Oszkár konfliktusa egy korszak végét jelzi?

Na de mi történt most a két véleményformálóval, akik az Önkényes mérvadóban most is emberek ezreit ültetik a rádió vagy a youtube elé, miközben a legszélesebb spektrumon beszélik ki a legkülönfélébb témákat? Nos, történt hogy fél évvel ezelőtt felkerült egy videó a youtube-ra, ami azt listázta, hogy a páros milyen sok esetben foglalt el egymással ellentétes pozíciót, Szabó András videója több mint két órás, és rengeteg témát érint, igazán nagy munka lehetett összeszedni. A videó Puzsér Róbert érdeklődését is felkeltette, és feltöltötte azt a saját csatornájára is. Ebből is látszik, hogy miközben Puzsér nem sokra tartja a magyar médianyilvánosságot és az abban szereplő sztárokat, azért közben vérprofiként használja azokat a technikákat, amiket a kattintásvadászatban érdekelt médiumok, újságírók. Ennek a videónak is a fentebb narancssárgával kiemelt címet adta, hát mi ez ha nem a tökéletes clickbait?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás