promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Jó nagy hülye vagy!” - Tóth Gabi úgy nekifeszült Majkának, hogy a rapper rögtön elnémította őt
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi megint beszólt Majkának a kamerák előtt, de a rapper ezt már nem hagyta szó nélkül.

A Sztárban sztár leszek! elsősorban a tehetséges énekesekről és a fantasztikus átalakulásokról kell, hogy szóljon, de most már valószínűleg külön bekezdést szentelnek annak is a mesterek szerződésében, hogy folyamatosan összeszólalkozzanak valamin. Már a válogató adások is hangosak voltak Gabi és Majka vitái miatt, de ez a csörte a középdöntőben is folytatódott.

A nézők viszont már nagyon unják a mesterek viselkedését, sokak szerint túlzásba viszik már a hőbörgést és a cicaharcot. A TV2 népszerű showműsorának szombati adásában Majka állította össze a saját élő show-s csapatát, de ez sem zajlott konfliktusoktól mentesen.

Miután felállította az egyik igen tehetséges versenyzőjét, Tóth Gabi kikelt magából, és keményen beszólt Majorosnak:

„Ezt jól elcseszted Petikém! Jó nagy hülye vagy!”

Majka természetesen nem hagyta ezt szó nélkül, visszavágott a drámakirálynőnek.


Nem telt bele sok időbe, konkrétan egy versenyzőcsere után Gabi ismét beleállt Petibe. Az énekesnő mindig is szerette hangosan kimondani, amit gondol a mestertársai döntéseiről, és attól sem riadt sose vissza, hogy mások döntését kritizálja. Most is így történt, ugyanis Majka felállította azt a versenyzőt, akit előtte pont egy másik potenciális élő show-s helyére ültetett le, de aztán Bányai Noémi Jennifer Lopez-kopizása annyira magával ragadta, hogy rögtön fel is állította Becz Bernit.


Tóth Gabi persze a fejét fogta, és éles szavakkal bírálta Majka döntését; szerinte a rapper nagyon rossz döntést hozott, de Majoros Peti a kulisszák mögött kikötötte, hogy neki határozott taktikája van arra vonatkozóan, hogyan válogassa össze a versenyzőit.


Azzal viszont nem számolt, hogy a végére nagyon nehéz döntéseket kell meghoznia. Utolsóként lépett a színpadra a nők álma, Szologjan Edgar, aki egy őrületes produkcióval az élő show-ba juttatta magát. Majka azt tervezte, hogy felállítja Bányai Noémit, akit aztán negyedikként fog tovább vinni, de Pápai Joci alaposan keresztülhúzta a számításait. Az énekes azonnal lecsapott a versenyzőre, és a saját - már összeállított - csapatából küldött el valakit.

Majka köpni-nyelni nem tudott, ekkora csapással nem számolt.


A Sztárban sztár leszek! középdöntője még vasárnap este is folytatódik, amikor is Köllő Babett állítja össze a saját csapatát. Természetesen most sem lesz feszültségtől és vitától mentes az adás, ismét Tóth Gabi miatt lesz balhé a TV2 stúdiójában. A luxusfeleség persze nem hagyta magát, keményen vágott vissza Gabinak, amitől az énekesnő azonnal elnémult.

Ebbe már bele is nézhettek az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás