promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez nagyon ütős: Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallonét püföli a Rocky 4. deepfake-verziójában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebben a videóban megnézhetjük, milyen lett volna, ha Arnold Schwarzenegger játszotta volna Ivan Drago szerept a Rocky 4-ben.

A veterán akciósztárok nagyágyúi, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone összesen három filmben játszott együtt: A feláldozhatók-franchise 2. és 3. részében, valamint a Szupercellában. Sokan elképzelték már, milyen lett volna, ha Schwarzi lett volna Rocky egyik ellenfele, és most egy deepfake-videónak köszönhetően megnézhetjük a Terminátor sztárját, mint Ivan Drago-t.

„Ha meghal, meghal”

- a hátunkon még mindig végigfut a hideg, ha meghalljuk ezt a mondatot Dolph Lundgren hangján, és természetesen el sem tudnánk képzelni, hogy bárki más játszaná el Drago szerepét, de mégis érdemes pár percig beleképzelni Arnold Schwarzeneggert a legendás ellenfél bőrébe.

Annak ellenére, hogy nem volt túl pozitív a film fogadtatása, és több Arany Málna-díjat is kapott - többek között a Legrosszabb rendező, a Legrosszabb színész, és a Legrosszabb női mellékszereplő kategóriákban -, még így is ez lett a franchise legsikeresebb epizódja, emellett minden idők legsikeresebb sportfilmje is. Vajon mennyit tudott volna ehhez hozzáadni még Arnold Schwarzenegger szerepeltetése? Nem biztos, hogy olyan sokat számított volna, és talán pont emiatt nem is szólt volna akkorát 2012-ben A feláldozhatók 2. része, amiben először játszott együtt Schwarzi és Stallone.

A Rocky 4. része már lassan 40 éves, de még mindig egy örökérvényű filmalkotás, amihez pár éve elkészült egy bővített verzió. Ugyan Stallone eredetileg az eredeti bemutató 35. évfordulójára szerette volna kiadni a hosszabb változatot, mégis csúszott egy kicsit, de megérte rá várni.

Az új verzió összesen 40 percnyi, azelőtt nem látott jelenetet és képsort tartalmaz: ebben például többet láthatunk Drago és Apollo mérkőzéséből. 3 éve ez hatalmas újdonságnak és szenzációnak számított, most pedig azt nézhetjük, meg miként mutatott volna Arnold Schwarzenegger Ivan Drago-ként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás