promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi világsztárokat repít Magyarországra a TV2, olyan énekesek lépnek fel a Kőgazdag fiatalok buliján akikért mi is tízezreket fizetnénk ki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Esküvőszervezéssel folytatódik a Kőgazdag fiatalok élete, Csabi és Leti óriási lakodalmat terveznek. Az esküvőn Ed Sheeran és Jennifer Lopez is felléphet, nem spórolnak semmin!

Eddig eléggé úgy tűnik, hogy a Kőgazdag fiatalok legszórakoztatóbb figurája PSG Ogli, de azért a többiek is nagyon versenyeznek, ki tud nagyobbat mondani. A műsor legutóbbi adásában Csabi és Letti elkezdték szervezni az esküvőjüket, amihez szerencséjükre pont kapóra jött, hogy a műsornak köszönhetően egy profi rendezvényszervezővel szerepelnek estéről estére a TV2 képernyőjén. Filipről ugya tudjuk, hogy amikor nem a ruhatárát költözteti, vagy fine dining éttermekben ücsörög, akkor rendezvényszervező cégével gondoskodik arról, hogy a megrendelő minél elégedettebb legyen. A luxus nála csak a belépő.

Épp a kerti asztalnál üldögélnek, amikor Csabi szóba hozza, hogy na most akkor már jó lenne beszélni az esküvőről. Egyedi esküvőt terveznek, olyan amilyen még soha senkinek sem volt. Itt a szerkesztők valószínűleg megvakarták kicsit a fejüket, mert az interjú részletnék Leti már azt mondja, hogy Csabival nem teljesen egyeznek az elképzeléseik, a vőlegénye inkább egy visszafogott, szűkkörű családi eseményt szeretne, de Leti ragaszkodik hozzá, hogy fényűző legyen a menyegző. Hiszen ez lesz élete legszebb napja, nyilván adjuk meg a módját! Biztosan arról van csak szó, hogy a színfalak mögött Leti meggyőzte szerelmét, de ott már nem forgott a kamera. Filip mindenesetre kapva kap az alkalmon, és eldicsekszik egy korábbi szervezésével, ahol

a szerelmesek még az szállodai papucsokat is külön legyártatták a saját képmásukkal.

Ilyenkor szokták mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, nézzenek oda mik vannak? Csabi végül csak rátér a lényegre: referenciamunkákat kér Filiptől, aki gyorsan meg is mutatja neki a telefonján - ezt a lelkes TV-nézők azonban sajnos nem láthatják, utána pedig az áráról érdeklődik, mégis mennyibe fog neki fájni ez a hercegnősdi felvonulás. 200 millióból már ellehet intézni, de abban még nincs benne a sztárfellépő.

Itt indul ez az ötletelgetés, Filip megemlíti Jennifer Lopezt, ezek szerint ezekben a körökben ez sem elérhetetlen, még itt kelet-európában sem, Jlo bármikor repülőre pattan, ha egy kis haknizásról van szó. Leti viszont reflexből rávágja: Ed Sheeran. Hogy végül miben maradtak a kőgazdag (?) fiatalok, azt sajnos most még szintén nem tudjuk meg, mert a megbeszélésnek vége, de ki tudja mikor fog feltűnni a TV2 képernyőjén Jennifer Lopez vagy Ed Sheeran?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás