promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa hirtelen apuka lett, de nem tudni ki a gyerek anyja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Momoa most már nem csak teljes állású szuperhős, hanem apuka is.

Jason Momoa és James Wan 2018-ban elérték az Aquamannel azt, amit sem előtte, sem utána nem tudott egyetlen DC-film sem megközelíteni: több, mint egy milliárd dollárt termeltek a Warner Bros-nak. Nem csoda, hogy a stúdió hamar rá is bólintott Arthur Curry önálló kalandjának folytatására, azonban olyan sok pótforgatást kellett beiktatni, hogy a premier is egy évvel eltolódott.

Bár most sincs könnyű helyzetben a produkció, hiszen Jason Momoa és a többi színész a hollywoodi sztrájk miatt nem hajlandó sem az interjúkban, sem semmiféle rajongói eseményen promotálni az Aquaman és az elveszett királyság címre hallgató DC-alkotást, mégis egy igen fontos filmről beszélhetünk, ugyanis ez a szuperhős-mozi fogja hivatalosan lezárni a DCEU-t, majd átadja a stafétát James Gunn és Peter Safran DCU-univerzumának.

Az egyelőre kérdéses, hogy mi lesz Arthur Curry és Aquaman sorsa ebben az új világépítésben, talán pont ezért gondolják úgy a rajongók, hogy mindenképpen moziban kell megnéziük az Aquaman folytatását, mert lehet, hogy utoljára bújt Jason Momoa a legendás atlantiszi hős bőrébe.

A Magyarországon december 21-én debütáló film története szerint 4 év telt el azóta, hogy Arthur Curry legyőzte testvérét, Orm-ot, és Atlantisz királya lett. Aquamannek azóta született egy gyermeke, akit szemmel láthatóan egyedül nevel, és egyelőre azt sem tudni, hogy ki az anyja a kis trónörökösnek. Szóval míg Aquaman a tenger alatt gyepálja a rosszakat, addig a szárazföldön pelenkát cserél és szárogatja a nadrágját. Azonban visszatér a Fekete Manta, kezében a sötét szigonnyal, és arra készül, hogy elpusztítsa Aquaman-t és Atlantiszt. Arthur nem tehet mást, segítséget kell kérnie a száműzött Orm-tól, így a testvérek összefognak, hogy közös erővel győzzék le közös ellenségüket.

A DC-rajongók abban bíztak, hogy Johnny Depp és Amber Heard pere után a Warner Bros. kivágatja a színésznő összes jelenetét az Aquaman folytatásából, de tekintve, hogy az előzetesben is feltűnik egy fél másodpercre, ez a vágyálom nem vált valóra.

Ettől függetlenül biztosak lehetünk benne, hogy az Aquaman és az elveszett királyság legalább olyan monumentális és szórakoztató CGI-élmény lesz, mint az első rész, amit ugyancsak az a James Wan rendezett, aki annak idején a Fűrész című horrorfilmjével robbant be Hollywoodba.

Az Aquaman 2. lehengerglő előzetesét alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás