promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt a cukiságmérő Dwayne Johsonnál, a lányai felrobbantották a netet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson hiába akkora szó szerint, mint egy szikla, és hiába tud elképesztően szúrósan nézni, legtöbb rajongója mégiscsak inkább azért kedveli, mert farönk vastagságú bicepszei ellenére ő egy kedves fickó. Feszíthet akárhogyan a Jumanji vagy Halálos Iramban filmekben, ennyivel még nem tudta volna belopni magát a szívünkbe.

 

A pankrátorból lett akciósztár olyan videót osztott meg nemrég a közösségi médiában, amitől rögtön felrobban a cukiságmérő. Dwayne Johnsonnak van már egy felnőtt, 22 éves gyönyörű lánya, de tudvalevő, hogy második feleségétől is született már két lánya, Jasmine hét-, Tiana pedig még csak négyéves. Johnson ebben a videóban is arra játszik rá, amiben a legtöbb komikus filmsikerében is, miszerint annak ellenére, hogy milyen rendkívüli méretekkel rendelkezik, mégis valami ezzel teljesen ellentétes dolgot cselekszik.

A Jumanjiban ugye egy félénk, szégyenlős geek srác videójátékos avatarját játszotta, a Központi hírszerzésben egy jámbor titkos ügynököt alakított, akit gyerekkorában kövérsége miatt csúfoltak, a Pain & Gain című Michael Bay filmben pedig egy kedvesen ostoba testépítő szerepébe bújt, aki egyáltalán nem tudja mihez kezdjen magával. Ezekben a szerepekben nyoma sincs annak a céltudatosságnak, ami Johnson karakteréből egyébként árad.

Nos tehát a külseje és a viselkedése közti különbséget lovagolja meg ebben a videóban is, a kemény szöveg mellé egy elragadóan aranyos, cuki videót posztol.

Ha nem tudnátok, 100%-ig pasi vagyok!

Szombat reggel épp az irodámban dolgoztam, mikor két kis tornádó viharzott be azzal a mondattal, hogy APU, VAN RÁNK KÉT PERCED? Azt válaszoltam, hogy persze, de semmit ne rajzoljatok az arcomra, mert 20 perc múlva Zoom-meetingem lesz.

 

A lányok feltalálták magukat, és nem is rajzoltak semmi zavarót az öreg szikla arcára. Nem úgy a tarkójára!

Bolond vagyok, hogy újra és újra bedőlök ennek az egésznek. De apaként és férfiként is ez a dolgunk (és valójában imádjuk).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás