promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Dwayne Johnson 21 éves lánya, aki kísértetiesen hasonlít az izmos akcióhősre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson lánya is pankrátor lett, Ava Raine néven mutatkozott be a közönségnek.

Dwayne Johnson először The Rock néven lett ismert, egykor ő volt Amerika egyik legnépszerűbb és legikonikusabb pankrátora. Pár év után úgy érezte, hogy feljebb kell törnie, ezért elkezdett színészkedni, a 2001-ben bemutatott A múmia visszatér című kalandfilm volt az első komoly szerepe, onnantól kezdve pedig nem volt megállás: a világ egyik legsikeresebb akcióhőse lett belőle, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Jumanji - Vár a dzsungel, a Halálos iramban-széria vagy a Black Adam.

Jelenleg is több izgalmas projekt van betárazva Dwayne Johnsonnak, szóval nincs megállás. Egészen hihetetlen, hogy van ideje a színészkedésre, a tequilája és az energiaitala népszerűsítésére, az amerikai foci ligájának egyengetésére, illetve arra, hogy családapa lehessen, hiszen minden egyes nap 2 pici lány várja őt otthon a felesége mellett – de azt nem mindenki tudja, hogy a világsztárnak van még egy lánya az előző házasságából.

Dany Garcia 1997 és 2008 között volt Dwayne Johnson felesége, 2001-ben született meg a gyermekük, Simone Garcia Johnson. A színész jelenleg is nagyon jó kapcsolatot ápol az exfeleségével, hiszen ő a menedzsere és üzleti partnere, ráadásul a legidősebb lánya is annyira felnéz rá, hogy a nyomdokaiba lépett, és ő is pankrátor lett – Ava Raine néven lépett a ringbe pár hónappal ezelőtt.

Dwayne Johnson többször is hangoztatta már, hogy nagyon büszke a lányára, hiszen tovább vitte a családi vonalat, így ő a Johnsonok negyedik generációja, aki pankrátornak állt, ez pedig hatalmas dolog. Az eddigi mérkőzései alapján Ava Raine előtt is hatalmas jövő áll, szóval könnyen lehet, hogy a későbbiekben ő is Hollywood felé kacsintgat majd, és színésznő lesz belőle – ez a következő években majd kiderül.

Itt lehet megnézni, ahogy leleplezik a ringben Dwayne Johnson legidősebb lányát, Ava Raine-t, aki nagyon hasonlít a hírességre, le se tagadhatná, hogy az édesapja:

Itt megnézhetjük akció közben is Ava Raine-t:

Itt pedig együtt láthatjuk Dwayne Johnsont és a lányát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás