promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez kifejezetten diszkriminatív!” - kioktatták Moldován Andrást a Cápák között stúdiójában
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Moldován Andrást egy visszabeszélő vállalkozó oktatta ki.

Vasárnap este elindul a Cápák között 6. évada. Az RTL üzleti showműsora már évek óta töretlen népszerűségnek örvend, és az már korábban bebizonyosodott, hogy az sem tudja befolyásolni a nézettségét, ha vele egy időben fut a TV2-n valamelyik kiemelt show (jelen esetben a Sztárban sztár leszek), hiszen a produkció rajongói bázisa hűségesen kitart az üzleti csörték mellett.

Ebben az évadban Tomán Szabina és Lakatos István helyére érkezik két üzletasszony:

  • Orbók Ilona a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.
  • Dr. Varga Eszter bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.


A Cápák nagy meglepetésére azonban Lakatos István visszatért a stúdióba, hogy belenézzen az új adások felvételeibe. István a térdműtétje után tért vissza, és ezúttal saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy min mennek keresztül a vállalkozók, hiszen most előtte nyílt ki az a bizonyos kétszárnyú ajtó.


Izgalmakból és botrányokból már az első adásban sem lesz hiány, az egyik vállalkozó ugyanis kioktatja Moldován Andrást, miután a sertésmogul azt mondja a vállalkozásával kapcsolatban, hogy

„Tudod mi a legnagyobb baj ezzel? Hogy kifejezetten diszkriminatív. Nem különböztetjük meg a nemeket, a modern világban az emberek egyformák”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás