promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Liam Neeson filmjeit egyetlen képkockáról? Csak a legnagyobb rajongók képesek 10/10-re
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Izgalmas képkvíz Liam Neeson filmjeiből.

Liam Neeson bár folyamatosan ontja magából az akciófilmeket, azért számos műfajban bebizonyította már, hogy milyen nagyszerű színész. Elég csak néhány olyan címet említenünk, mint a Schindler listája, a Star Wars: Baljós árnyak, a Batman: Kezdődik!, a Mennyei királyság, vagy a Made in Italy. Kétségtelen, hogy mostanában zömében akciófilmeket csinál, ez pedig Luc Bessonnak és Pierre Morelnek köszönhető, hiszen ők csinálták meg vele az Elrabolva című amerikai-francia produkciót, ami Neeson debütálása volt a műfajban.

Nemsokára pedig bemutatják a magyar mozikban is a színész legújabb száguldozós, lövöldözős filmjét, a Megtorlás-t, amit az az Antal Nimród rendezett, akinek a Kontroll-t, a Ragadozók-at, A Viszkis-t, illetve a Stranger Things egyes epizódjait köszönhetjük.

A történet szerint Matt Turner egy Berlinben élő amerikai üzletember. Egy nap, amikor a gyerekeit iskolába viszi, telefonhívást kap, egy titokzatos hang figyelmezteti Mattet, hogy a járművét robbanóanyaggal szerelték fel. Hogy megvédje családját és megoldja a rejtélyt, Mattnek követnie kell az idegen utasításait, és egy sor feladatot kell végrehajtania a ketyegő óra ellenében.


Mi most a Megtorlás közeledtével úgy döntöttünk, hogy összerakunk egy képkvízt, amiben ezúttal Liam Neeson filmjeiből láthattok kiragadott pillanatképeket.

10 film és 10 jelenetkép: ezekből kell eldöntenetek, hogy melyik produkcióhoz tartoznak. Minden kérdésnél 3-3 válaszlehetőség lesz, és bár lesznek olyanok, amiknél evidens lesz a helyes megfejtés, azért akadnak majd olyanok is, amiknél komolyan el kell gondolkodni a jó válaszon.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás