promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Vészhelyzet imádott dokija, sosem ismernéd fel 61 évesen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik legismertebb sorozatának, a Vészhelyzetnek a szereplői sokat változtak az évtizedek alatt.

A Vészhelyzet a világ egyik legismetebb sorozata, Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendett, és hétről hétre több százezren ültek le a tévéképernyők elé, hogy kedvenc dokijaink történetét figyeljék. A kórházi széria Chicagóban játszódott a sürgősségi osztályon. Hihetetlen, de már 2009-ben vetítették az utolsó évadot, és a sorozatból összesen 15 évad készült el. És az is meglepő lehet, hogy a kilencvenes években végén még olyan színészek tűntek fel a sorozatban, akik akkor még ismeretlenek voltak, később viszont óriási karriert futottak be, és bizony minden itt és ekkor kezdődött a tévében.

Magyarországon nagyon sok csatornán futott a sorozat, volt, hogy a különböző évadokból egy-egy is átkerült más csatornára hazánkban.

Az eredeti szereplőgárda tehát akkor még ismeretlen színészekből állt, így például Anthony Edwards mint dr. Mark Greene tűnt fel, George Clooney mint dr. Doug Ross jelent meg a képernyőn, Sherry Stringfield mint dr. Susan Lewis, Noah Wyle mint John Carter medikus jelent meg előttünk a sorozatban, és persze Eriq La Salle mint dr. Peter Benton, akire nagyon sokan emlékezhetnek.

Eriq La Salle idén töltötte be, nem is olyan régen a 61 életévét. A színészt pedig több óriási csúcsprodukcióból is ismerhetjük, és valószínűleg sokan nem tették össze a dolgokat, hogy ő játszotta az Amerikába jöttünk című filmben Eddie Murphy ellenfelét egy hölgy kegyeiért folytatott harcban. Ő volt ugyanis a göndörhajú jópasi, Derryl Jenks, ám őt már a film második részében nem láthattuk.

Így néz ki most 61 évesen Eriq La Salle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás