promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lopással gyanúsítják Kasza Tibit, tényleg idáig süllyedt a műsorvezető?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi lopás gyanúja miatt került kellemetlen helyzetbe.

Kasza Tibi már évek óta műsorvezetőként tevékeykedik a TV2-nél, több sikerműsorukat is ő vezette. Miután kifutott a Pénzt vagy éveket, a csatorna elindította a Szerencsekerék modernizált változatát, aminek már a negyedik évadát láthatják a nézők. Az ország legpörgősebb showját nap, mint nap százezrek követik figyelemmel, minden héten a legnézettebb műsorok között van, bár hozzá kell tenni, hogy az emberek többször is kemény véleményeket fogalmaznak meg a produkció közösségi oldalán, mert nem igen szimpatizálnak Kasza Tibi humorával és stílusával.

Az énekes-műsorvezetővel kapcsolatban több dolgot is kifogásolnak a nézők: például azt is, hogy gyakran elkuncsorogja a játékosok tárgynyereményeit, ha egy olyan játékot kapnak, aminek ők nem vennék hasznát, viszont az ő kislánya örülne neki. Most azonban igen kellemetlen szituációba került, ugyanis a saját gyermeke azt gondolta az édesapjáról, hogy ezeket a tárgynyereményeket nem elkérni szokta a játékosoktól, hanem ellopja őket.

Kasza Tibi a Szerencsekerék legutóbbi adásában vallotta be tehát, hogy a kislánya lopással gyanúsította meg őt, ezért most a kamerák előtt akarta tisztázni a dolgot, egyúttal úgy elkérni Badár Tamástól a Zsákbamacskában nyert rózsaszín kisautóját, hogy később is egyértelműen bizonyítani tudja a felvétel felhasználásával, hogy nem lopta el a bűvész nyereményét.


Egyébként mondhatni egy varázslatos adását láthattuk most a műsornak, hiszen Badár Tamásról mindenki tudja, hogy tehetséges bűvész, éppen ezért magától értetődő, hogy megmutatott néhány trükköt. Az alábbi videóban egy kártyatrükköt láthatunk tőle, ami annyira komplex és annyira hihetetlen, hogy a stúdióban mindenki ledöbbent tőle. Mi magunk is próbáltunk rájönni a titok nyitjára, nézzétek meg ti is, és jelentkezzen nálunk, aki meg tudta fejteni.


A fődíj játékba az egyik civil játékos jutott be, aki majdnem megfejtette az utolsó feladványt, de a szó első fele kifogott rajta. Kasza Tibi nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhetett, hiszen - ahogy ő fogalmazott - a játékos könnyen meg tudta mondani a feladvány nehezebb felét, és azt hitte, hogy onnantól kezdve pillanatok alatt meglesz az egész szó. Sajnos nem így történt, így a csinos játékos elbukta az összegyűjtött pénzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás