promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolosszális bejelentést tett a TV2, még az RTL nézői is felkapták a fejüket
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 bejelentése akkorát szólt, hogy beleremegett az RTL székháza is.

Ahogy azt a TV2 Csoport programigazgatója belengette, bejelentésre kerültek a kereskedelmi csatorna ősszel induló kiemelt műsorai, és bizony jó lesz, ha az RTL felköti a nadrágot, mert nem lesznek könnyű helyzetben a nézettségért folytatott csatározásban. Ütősen indul majd nekik a szeptember, ugyanis képernyőre tűzik a Szerencsekerék VIP első adását, másnap pedig elstartol a Sztárban sztár leszek! 4. évada, és az is kiderült, lesz-e változás a mestereknél.

A sikerműsorok hétvégéjét a Szerencsekerék VIP adásainak első epizódja nyitja. Az ország legpörgősebb showjának szeptember 2-ától látható speciális részeiben 3-3 sztárversenyző pörgeti majd a kereket, teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a mesés nyereményekért. Az első különkiadásban szem nem marad szárazon a nevetéstől, a "Zsűrik éjszakáján" a Sztárban sztár leszek! mesterei: Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci vívnak parádés csatát a betűkkel a fődíj játékért.

Ez lesz az első alkalom, hogy Majka benne lesz a Szerencsekerék-ben, pedig korábban több civil játékos is hangoztatta, hogy szívesen játszana vele. Tóth Gabi és Pápai Joci azonban már megfordult Kasza Tibiéknél, de egyiküknek sem volt először szerencséje:

az énekesnő elbukta a fődíj játékot, Joci pedig a sokadik csőd pörgetése után teátrális mozdulattal tépte le magáról a nyakláncot, amiről azt gondolta, rontást hozott rá.


Szeptember 3-án pedig érkezik a Sztárban sztár leszek! új évada, amiben a győztes ezúttal nem csak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is. A negyedik évadban sem lesz hiány tehetséges fiatalokból, meghökkentő arcokból és elképesztő hangutánzásokból. Ezúttal is színpadra lépnek ismert hazai előadók hozzátartozói, sőt egy híres magyar arisztokrata család sarja is feltűnik a műsorban, de természetesen Köllő Babett, Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi elé járulnak a szórakoztató vonalat képviselő versenyzők is.

A műsorformátum sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a világ minden tájáról, Kanadából, Szicíliából és Londonból is érkeztek a TV2 stúdiójába lelkes utánzóművészek. Sokan annyira komolyan vették a felkészülést, hogy hónapokon keresztül tánc-, és énekórákat vettek, voltak, akik stílus és divat tanácsokat kértek, sőt néhányan egészen extrém módszereket vetettek be azért, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák az ítészek előtt.


Természetesen a TV2 a sorozatok kedvelőire is gondolt: augusztus 28-án, hétfőn 14:35-kor indul el A mostoha című mexikói telenovella.

A történet főszereplője Marcia Cisneros, akit igazságtalanul ítéltek 35 év börtönre, egy olyan gyilkosságért, amit nem követett el. A férje, Esteban Lombardo bűnösnek gondolja, ezért elhagyja őt. Marcia a börtönben jogot tanul, hogy szabadulása után tisztára moshassa a nevét. 20 évvel később egy ügyvéd eléri, hogy szabadon engedjék, Marcia pedig azért harcol, hogy visszaszerezze a családját és bebizonyítsa ártatlanságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás