promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró lesifotó terjed a kopasz, pocakos Nicolas Cage-ről - mi történt a világsztárral?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 59 éves Nicolas Cage egy kopasz, pocakos öregember lett.

A napokban megjelent több lesifotó, amin az 59 éves Nicolas Cage kopasz fejjel, pocakosan, rövid, ősz szakállal látható. A rajongók rögtön kétségbeestek, hogy mi történt a világsztárral, de semmi ok az aggodalomra, Nic Cage csak egy rendkívül érdekesnek ígérkező film kedvéért alakult át.

Az A24 és a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál osztotta meg az első hivatalos képet a Dream Scenario-ból, ugyanis ezzel jelentették be a nagy hírt, hogy a színész következő filmjének világpremierje az említett fesztiválon lesz, mégpedig a Platform program nyitófilmjeként.

Robyn Citizen, a Torontói Filmfesztivál szervezője egy "szürrealista szatírakomédiaként" jellemezte a Dream Scenario-t, aminek producere az Örökség és a Fehér éjszakák készítője, Ari Aster, rendezője pedig Kristoffer Borgli (Rosszul vagyok magamtól). Magáról a filmről és a történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, de Robyn Citizen annyit elárult, hogy "éles, időszerű megfigyeléseket tartalmaz a közösségi média kultúrájáról - különösen a vírusosodásról -, és annak hatásáról arra, ahogyan a mindennapi életünkben másokkal kapcsolatba kerülünk".

Nicolas Cage-t legutóbb a Renfield című filmben láthattuk, amiben nem kisebb karaktert játszott, mint Drakula grófot. A színész játéka egyszerre idézte meg Lugosi Béla és Christopher Lee korábbi változatait, de természetesen belevitte a saját manírjait is, ezáltal egy igen félelmetes karakter kerekedett belőle.


A Dream Scenario-ban Cage mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Michael Cera (Barbie), Julianne Nicholson (Én, Tonya), Dylan Baker (Pókember), és Tim Meadows (A mandalóri). Azt egyelőre nem tudni, hogy a film mikor kerül a mozikba.

A kopasz, pocakos Nic Cage-ről készült lesifotók alább láthatók:


(Fotók: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás