promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered? Így néz ki most 87 évesen Julie Andrews, a Mary Poppins csudálatos nevelőnője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Káprázatos fotón a most 87 éves Julie Andrews, a Mary Poppins ünnepelt sztárja.

Julie Andrews nevéhez számos film kötődik, mégis A muzsika hangja, illetve a Disney Mary Poppins című családi filmje pályafutása két legismertebb, és legmeghatározóbb alkotása. A színésznő tulajdonképpen a musicalfilm egyik dalszerzőjének köszönhette, hogy egyáltalán felmerült a neve a címszereplő megformálására: annak idején Roberth Sherman hallotta őt énekelni az Ed Sullivan Show-ban, ahol is a Camelot-ból énekelt dalokat. Miután beajánlották neki, Walt Disney maga is megnézte New Yorkban a színdarabot, és akkor döntötte el, hogy Julie Andrews-nak akarja adni Mary Poppins szerepét.

A színésznő eleinte visszautasította a lehetőséget, mert akkor éppen állapotos volt. Mivel Disney nagyon szerette volna őt látni a csudálatos Mary szerepében, a kedvéért hajlandó volt elhalasztani az egész forgatást.

A most 87 éves Julie Andrews-t bár megkeresték annak idején a Disney-től, hogy játssza el a lufiárus hölgyet a Mary Poppins visszatér fináléjában, nem vállalta a vendégszereplést, és biztosra vehetjük, hogy ha valaha is elkészül a régóta pletykált Neveletlen hercegnő 3. része, abban sem fogja kivenni a részét.


Az Oscar-díjas színésznő mondhatni már szinte teljesen visszavonult, csupán szinkronszerepeket vállal, például ő volt Gru anyjának hangja, ő szólaltatta meg az Aquaman-ben Karathen-t, valamint a Shrek-filmekben ő szinkronizálta az öreg királynét. Legutóbb a Netflix A Bridgerton család, illetve a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet című sorozataiban hallhattuk őt, mint Lady Whistledown hangja.

Julie Andrews-ról legutóbb márciusban jelent meg filmes eseményen; akkor készült róla az alábbi fotó is.

Így néz ki most a 87 éves Julie Andrews:


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás