promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stephen King csupán egyetlen filmet nem bírt végignézni a moziban, de sosem fogod kitalálni, hogy melyik az
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephen King egy olyan film miatt vonult ki a moziból, amit rengetegen szeretnek.

A legendás író, Stephen King a horror műfaj koronázatlan királya, hiszen olyan hátborzongató alkotásokat köszönhetünk neki, mint például a Ragyogás, Az, Kedvencek temetője vagy a Carrie. A szerző műveiből rengeteg sikerfilm készült az elmúlt évtizedekben, bár vannak közöttük olyanok, amiket kifejezetten utál – érdekes módon a Stanley Kubrick-féle Ragyogás is ilyen, amiben Jack Nicholson élete alakítását nyújtja, és igazi klasszikusnak számít.

Stephen King nagyon szereti a filmeket, hiszen rendezőként, színészként, producerként és természetesen forgatókönyvíróként is kipróbálta már magát, a közösségi oldalán pedig rendszeresen elmondja a véleményét az aktuális alkotásokról. Nos, az író nemrég felfedte, hogy a felnőtt élete alatt mindössze egyetlen olyan film volt, amit nem bír végignézni a moziban – és sokak számára meglepő lehet, de nem, nem egy olyan műről van szó, ami az ő egyik könyvén alapul.

Úgy látszik, hogy Stephen King nincs oda az átalakuló robotokért, ugyanis annyira nem jött be neki a 2007-ben bemutatott Transformers, hogy kivonult a moziból vetítés közben.

Shia LaBeouf és Megan Fox nagy sikerű filmjét a látványos robbantások királya, Michael Bay rendezte, és ugyan elég vegyes kritikákat kapott, elképesztően sok pénzt hozott, és egy nagyon jövedelmező szériává nőtte ki magát az elmúlt években. Nagyon sokan szeretik, Magyarországon is elég masszív rajongótáborral rendelkezik, de ezek szerint Stephen Kingnek egyáltalán nem nyerte el a tetszését.

A szerző nem indokolta meg, hogy pontosan miért döntött úgy, hogy nem fejezi be moziban a Transformers című filmet, de valószínűleg az állhat a háttérben, hogy túl „egyszerű” volt számára az alkotás – ő minden bizonnyal olyan művekhez szokott, amik kicsit jobban stimulálják az agyát.

Itt lehet megnézni a 2007-es Transformers előzetesét, hátha valaki egy kicsit fel szeretné eleveníteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás