promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok találékonyságán ámul a fél világ, erre is csak mi vagyunk képesek - mókás videó bizonyítja a bámulatos leleményességünket
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg külföldi csak fogja a fejét, hogy erre miért nem gondolt eddig.

Ha megkérdezünk egy külföldit, hogy milyenek is a magyarok, akkor valószínűleg egyből azt fogja mondani, hogy szépek a lányok, tudunk inni, barátságosak vagyunk, de egy kicsit pesszimista a hozzáállásunk. Legalábbis eddig leginkább ilyen visszajelzéseket hallhattunk, viszont az is igaz, hogy sok helyen leleményesnek és találékonynak tartanak minket – erre találtunk most egy újabb bizonyítékot.

Nagyon gyorsan terjed az interneten egy videó a magyarokról, aminek hatására a fél világ elkezdett ámulni rajtunk, ugyanis egy olyan egyszerű, de annál lényegesebb dolog látható rajta, hogy a legtöbb külföldi csak fogja a fejét, hogy vajon rajtunk kívül eddig miért nem gondolt még erre senki – pedig mondhatni mindennapos problémáról van szó, amire pofon egyszerű megoldást találtunk.

Biztosan sokaknak ismerős az érzés, mikor a boltban jól telepakoljuk a kis kosarunkat, majd a kasszához kanyarodva meglátjuk, hogy hatalmas a sor, így előre tudjuk, hogy még jó ideig cipelnünk kell a nehéz kosarat, mire sorra kerülünk – vagy mégsem?

A magyarok többsége ilyenkor nemes egyszerűséggel lerakja a földre a kosarát, és mikor elkezd haladni a sor, akkor csak lábbal előrébb pöccinti/rúgja, hogy addig se kelljen cipekednie. Valóban egyszerű megoldás, tényleg sokan alkalmazzák itthon, de egy TikTokra feltöltött videó alapján ezt annyira zseniálisnak tartják a külföldiek, hogy köpni-nyelni nem tudnak a páratlan leleményességünktől.

Itt lehet megnézni a videót, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a magyarok mindig képesek megtalálni a legegyszerűbb megoldást az összes problémára – erre pedig büszkék lehetünk:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes, vicces videót arról, hogy mennyire változatos a magyar nyelv egy magyar-amerikai férfi szerint:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás