promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: lekerül a nézők imádott sorozata a képernyőről

Itt a vége: lekerül a nézők imádott sorozata a képernyőről

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Elköszön a nézőktől a népszerű sikersorozat.

Nem gyakran látunk olyat, hogy egy vezető tévécsatorna a nézők kérésére változtatják meg a műsorrendjüket. Márpedig a TV2 nemrég fejet hajtott a nézők előtt, és egy héttel korábban kezdte el vetítetni A hegyi doktor újra rendel legújabb részeit. Ez viszont azzal is járt, hogy egy héttel korábban véget is ér, a búcsú pedig már itt van a küszöbön.

Rossz hír lehet ez a sorozat rajongóinak, hiszen a nézettségi számok bizonyíthatják, hogy A hegyi doktor újra rendel Magyarországon is nagy sikernek örvend. A széria 16. évadának részeit jelenleg minden hétköznap 21:25-től, a Szerencsekerék után láthatják a nézők, de július 31-én már egy másik produkció lesz helyette.

A hegyi doktor újra rendel július 28-án, pénteken dupla epizóddal fog véget érni, aztán hétfőtől a Drágám, add az életed 4. évadának ismétlését fogja sugározni a TV2.

Az utolsó két epizód ismertetője:

Martin él Franciska ajánlatával és úgy dönt New Yorkba utazik egy időre. Linn próbál hatni Hansra, hogy beszéljen a testvérével a történtekről, de ez kettejük kapcsolatába is éket ver. Katharina és Melanie testvérek és egymás segítségére lenne szükségük, azonban egy múltbéli esemény miatt megromlott a kapcsolatuk.

Lilly nehezen viseli a helyzetet és úgy dönt elköltözik a Gruber tanyáról. Martin betegei közti kapcsolat javulni látszik és úgy döntenek bevallják a rég óta őrzött titkukat. Lisbeth nem tudja túltenni magát a családi tragédián, ami az egészségére is kihatással lesz.