promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtört a TV2, teljesül a nézők akarata – ilyenre még nem volt példa a hazai televízó történetében
Borítókép:  YouTube (Heldt&Bergdoctor)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 engedett a nézők kérésének.

A hegyi doktor újra rendel című sorozat sokak kedvence. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy már a 16. évadot is megérte az alkotás. A nézők jelenleg a 15. évad ismétlését láthatják a TV2-n. A legújabb epizódok július 17-én debütáltak volna a tévécsatornán, a TV2 Csoport viszont csütörtökön bejelentett, hogy a nézők kérésére egy héttel korábban műsorra tűzik a produkciót. A hegyi doktor újra rendel új évada így július 10-én vagy ma startol a csatornán. Az alkotás minden hétköznap 21:25 perckor látható. A TV2 közleményére a sorozatwiki hivatkozik:

„A korábban bejelentetthez képest egy héttel előbb, azaz már július 10-től elindítja a TV2 A hegyi doktor újra rendel premier évadát. Az elmúlt napokban a közönségszolgáton keresztül számos megkeresés érkezett, amiben a rajongók azt kérik, hogy az ismétlések helyett már az új részeket szeretnék látni. Ennek a nézői igénynek eleget téve a TV2 a meghirdetetthez képest egy héttel korábban, azaz már július 10-től képernyőre tűzi a 16. évadot.”

"A hegyi doktor újra rendel" című sorozat egy lenyűgöző és inspiráló mű, melyben egy különleges orvos harcol a gyógyulásért és a betegekért. A sorozat az előző "A hegyi doktor" sorozat spin-offja, és tovább folytatja a megkapó történetmesélést, amely miatt a közönség már az első évadban megszerette a karaktert. A "A Hegyi Doktor Újra Rendel" az orvosi dráma műfajban új irányt mutat, miközben szívmelengető és elgondolkodtató történeteket mutat be. A Port.hu így ír a sorozatról:

„Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége, Sonja váratlanul meghalt cserbenhagyásos autóbalesetben. Martin öccse, Hans és kislánya Lilli magára marad. Martin szeretné minél előbb látni unokahúgát, Lillit. Lilli megtudja nagyitól, hogy a testvérek, Martin és Hans mindketten szerelmesek voltak édesanyjába, Sonja-ba. Martin akkor Amerika, New York mellett döntött, Lilli papája, Hans pedig a gyönyörű Sonja mellett. Azonban az első nagy szerelem, az egészen más. Sok titkot rejt.”

A 16. évadban garantáltan új szereplőket, konfliktusokat és megdöbbentő részleteket ismerhetünk meg a folytatásos sorozatról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás