promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Watson hófehér kis bugyija kilibbent, hosszú percekig bámultuk a fotóját
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Watson elképesztően menő fotózást vállalt be.

A gyönyörű Emma Watsont a legtöbben a Harry Potter-filmekből ismerik, ikonikus szerepe Daniel Radcliffe-fel és Rupert Grint-tel örökre beleégett több tízmillió ember retinájába. Amúgy Watson Párizsban született, jogászok gyermeke. Már hét éves korában eldöntötte, hogy színész lesz, ezért folyamatosan iylen iskolákba iratkozott be. Az első filmes szerepe rögtön egy óriási dzrranás volt, ugyanis a Harry Potter volt ez. Később már modellként látjuk őt a kifutón, a szerepben is nagyon tehetséges. Ám a filmezéssel sem hagyott fel, hiszen többek között olyan gigaprodukciókban szerepelt, mint az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg film.

A gyönyörű színésznőről korábban kerültek ki olyan képek, amelyeket nagyon felkapott a sajtó, hiszen ezek lesifotók voltak, és nagyon sokat megmutattak Emma Watson nyaralásából. Persze a sajtó is azonnal reagált ezekre. az elmúlt időszakban pedig azzal foglalkozott a sajtó, hogy ki lehet az új pasija a bájos színésznőnek. Később a The Sun közölt is képeket róluk, hogy Velencében vannak együtt, az új pasi pedig nem más volt, mint Ryan Walsh.

azt is tudni lehet, hogy egy darabig még nem látjuk majd Emma Watsont filmben játszani, mivel most más projekten dolgozik, saját ginmárkával van elfoglalva. Ettől függetlenül az Isntagramon jelentkezik rendszeresen, így pedig korábban bevállalós bikinis képeket is lehetett róla látni az interneten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás