promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle bugyija úgy világított ki a ruha alól, hogy azonnal lefotózták
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kép az interneten az egyik leginkább elemzett fotó Meghan Markleről.

A sussexiek általában a brit királyi család, így III. Károly kapcsán lépnek mostanában elénk az újságokban, ám van még egy téma, ami erőteljesen érdekli az embereket, így pedig a sajtót is. Ez pedig az, hogy mi a helyzet otthon, mi a helyzet a kapcsolatukkal?

És most újra erről is van szó.

Megint robbant a bomba, mintha ketyegett volna az interneten már jó pár hónapja, de megint arról lehet olvasni a legtöbb újságban, hogy a sussexiek, azaz Meghan Markle és Harry herceg házassága bizony nincs rendben. Korábban több pletykában a válság mellett egy válás forgatókönyvét is felvázolták az újságok. Vissaztérő motívum ez Meghan és Harry kapcsán. A hírek amúgy pontosan arról szólnak, hogy a szakadék szélén toporog a kapcsolatuk, és azért töltenek külön egyre több időt, hogy ezáltal majd a kettőjük között lévő kötelék újra erősebb lehet. Amúgy pár héttel ezelőtt arról szólt a fáma, hogy Meghan és Harry külön utakon folytatják majd a munkájukat, hiszen Harry Diana útjára szeretne visszatévedni, és többet foglalkozni az adományozásokkal, segélyszervezetek munkájának segítésével,

míg Meghan inkább a showbiznisz felé lépne még egy erőteljeset.

Ám mégis, ha a YouTube-on keresünk videókat Meghan Markle-lel kapcsolatban, akkor rengeteg blogger videóját találhatjuk meg, akik sokszor ízekre szedik az öltözködését, illetve a stílusát is. Készült róla olyan lesifotó is, amikor a cédula is kilógott a ruhájából, és erre természetesen ráközelítettek nagyon sok cikkben, hiszen érdekli az emebreket, hogy a hercegné hol vásárol. Ám azaz eset, amely a legtöbb, a viseleteit vagy az öltözékeit firtató videóban előkerül, az a híres kékruhás eset Új-Zélandon, amikor az átlátszó ruha alól kilátszódott a bugyi, a fehérnemű is, a videóban a 7. perc 50. másodpercnél látható majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás