promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Honnan ered a Xixo üdítők neve? Meg fogsz döbbenni az igazságon
Borítókép:  TASR / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban a fél magyar internet a Xixo-ról beszél.

Az elmúlt napokban nagyon sok felületen és nagyon sok infuencer Instagram-oldalán vagy egyéb közösségi média oldalán lehetett olvasni és látni a Xixo-hoz kapcsolódó szponzorált megjelenéseket, és nagyon sokszor lehetett olvasni az aszpartámról is a digitális felületeken. A Xixo reklámai nyomán rengeteg cikk is született, és sokan meg is szólaltak a témában. De biztos, hogy sokak fantáziáját érdekli az is, hogy a Xixo neve honnan jön?

Nos, a válasz sokkal egyszerűbb, mint azt elsőre gondolnátok. 

A Xixo ugyanis Szikszó városáról kapta a nevét, kreatívan átírva mindazt. Szikszó amúgy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyik városa, lakossága a Wikipedián elérhető információk szerint 5410 fő. Gyönyörű helyen fekszik, a Hernád völgyében, Miskolctól mindössze 17 kilométerre. Korábban a történelem folyamán Abaúj-Torna vármegye székhelye is volt. Most pedig világszenzációszámba menő hír jött Szikszóról és a Hell gyáráról, hiszen a mesterséges intelligencia energiaitalt fejlesztett és kóstolt. A mesterséges intelligencia a Hell Energyvel együttműköde fejlesztette ki az új energiaitalt. A cég a közleményében arra is kitért, hogy a mesterséges intelligencia iylen komplex feladatot még nem vitt véghez az italszegmensben.

Hiszen pontosan arról van szó, hogy az új íz minden elemét a mesterséges intelligencia tervezte, sőt, szigorúan megválogatott összetevőit, designját és marketing eszközeit. A mesterséges intelligencia az internete fellelhető nagy mennyiségű adatból alkotta meg a tökéletes receptet, kiemelt célja volt, hogy minél jobb és finomabb italt hozzon létre.

Így néz ki belülről a csúcsmodern gyár:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás