promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp lányának a fedetlen keblei még sosem voltak ennyire az arcunkban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan hamar felnőnek a sztárcsemeték! Lily-Rose Depp nem szégyenlősködik, ha felnőtt tartalmak forgatásáról van szó.

 

Elstartolt Az Idol című új dráma sorozat az HBO-n és máris túl vagyunk az első évad izgalmain. A főszerepben Johnny Depp színész lánya, Lily-Rose Depp mutathatta meg magát. A fiatal tehetségtől nem áll messze a színjátszás édesapja miatt, de anyai ágon is örökölt egy jó adag potenciált. Vanessa Paradis ugyanis nem csak modellként, de énekesként is brillírozott legaktívabb éveiben. Így talán annyira nem is meglepő, hogy lányuk ezt a pályát választotta és új sorozatában egy öntudatos, de sérült pop-sztárt játszik, akinek meg kell csillogtatnia ének tudását is.

A történet szerint Jocelyn (Lily-Rose Depp) egy világhírű popsztár, aki nem rég veszítette el az édesnayját. A tragédia óta nem zenélt, de most újra kiadna egy kislemezt. A menedzsmentje ízlését ki kell szolgálnia és ez nem mindig könnyű. Amikor megérkezik az életébe Teddros (The Weeknd), aki egy bár tulajdonosa, Jocelyn belekeveredik egy rossz társaságba, ahonnan egyre nehezebb a manipuláció és lélektani nyomás miatt kikerülnie.

A sorozat azzal próbálja nyomatékosítani a főszereplő testének kizsákmányolásáról szóló – állandóan a horizonton lebegő jelenséget, hogy alig van olyan jelenet, amikor Lily-Rose Depp teste ne látszódna meztelenül. Az átlátszó neglizséktől kezdve a mikrobikiniken át, sokszor mutatkozik úgy, hogy alig takarja valami.

A színésznő saját bevallása szerint sem zavartatja magát a pőreség miatt, és a szexualitását is sokkal szabadabban szeretné megélni, mint ahogy azt a társadalom elvárná tőle. Ettől függetlenül a jelenetek többsége felszínes és öncélú lesz.

A sorozat kiváló sztárokat és sztárcsemetéket vonultat fel. A manipuláció, nárcizmus pedig állandó kísérője a karakterek lélekrajzának. Így ha nem csak a softcore felnőtt tartalom miatt nézzük szívesen a sorozatot, a pszichológiai vonatkozásai miatt is érdekes lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás