promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pajzán videóval bizonyítja az HBO sztárja, hogy levetkőzve bárkinek a fejét el tudja csavarni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő addig fog a szexi felvételeiből élni, amíg nem fizetnek neki eleget a színészetéért.

Sydney Sweeney, amerikai származású fiatal színésznő az elmúlt években folyamatosan bebizonyítota tehetségét és elkötelezettségét a színészettel kapcsolatban. Egyre nagyobb figyelmet kelt a szórakoztatóiparban, és számos sikeres projektben játszott már, köztük a magyar származású operatőr által fémjelzett Eufória című nagy sikerű sorozatban is. 

Sweeney a Fehér Lótusz és az Eufória HBO-s sorozatok sikerei óta megállás nélkül forgat és különböző munkákban vesz részt. Az elmúlt időszak kiemelkedő kollaborációja a Frankies Bikinivel volt. A közös munka során készült fotók, mély nyomot hagytak a rajongókban. A fotósorozat elkészítése közben egy promó-videó is készült, aminek a Sydneyt kedvelők ugyancsak nagyon megörültek. 

A színésznőt hírbe hozták egy kollégájával is, Glenn Powellel, ugyanis a forgatásokon készült paparazzi képek tanusága szerint nagyon is működött közöttük a kémia. Az egyetlen bökkenő, hogy mind a két művész párkapcsolatban él. A 25 éves Sweeney-t nem rég jegyezte el 38 éves párja egy 150 ezer dollárt érő négy karátos gyűrűvel. A pár megpróbálta elhessegetni a pletykákat, miszerint a színésznő és a színész között bármiféle intim kapcsolat alakulna, ám azóta további gyanakodásra adott okot, hogy Powell - a Top Gun 34 éves sztárja szakított korábbi barátnőjével, Gigi Parisszel.

A színész páros egyébként egy rom-com forgatáson dolgozott épp Ausztráliában, miközben munka közben fürdőruhában kapták őket lencsevégre. Glenn Powell így aligha tudta titkolni izgalmát. Az elkésült lesivideók szerint a filmben játszó karakterek kapcsolata valószínűleg hullámzó lesz, Sweeney ugyanis egy ponton ágyékon üti a férfit, aki ezt tehetetlenül tűri. 

Sydney Sweeney és Glenn Powell filmjét, a "Bárki, csak te nem" trailerét először a 2023-as CinemaConon mutatták be, a hivatalos előzetesre még várni kell egy kicsit, a filmnek ugyanis nincs premierdátuma sem, de annyi bizonyos, hogy a mozikban lehet majd megnézni

Forrás: pagesix.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás