promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit esett a riporter az adásban, mindent rögzített a kamera
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a kamerák előtt.

Valószínűleg nincs is annál a mindennapi dolgainkból kizökkentő jelenet, mint amikor nézzük a tévében a műsort, és az élő adás közepette valami félresiklik, félremegy, és mi általában ezen nagyot nevetünk, vagy éppen meghökkenünk. Hiszen ezek lehetnek kínos szituációk is, nem mindig éppen viccesek. A legtöbbször például a kamera marad olyankor bekapcsolva, amikor már a riporter vagy a műsorvezető azt gondolja, hogy semmit nem vesznek, és elhangzik valami, aminek nem szabadna. Persze ezek a jelenetek már velünk maradnak örökké, hiszen a YouTube korában nem történhet olyan, hogy valami elveszik az éterben örökre.

Mindennek nyoma marad, és utána is egyre több videóban jöhetnek elő, hiszen megjelennek montázsvideók.

Az egyik leghíresebb ilyen videó Mike Seidel nevéhez kötődik. Michael Phillip Seidel nagyon híres amerikai meteorológus, és már 1992 márciusa óta dolgozik a The Weather Channel-nél, ahol bizony elég szélsőséges helyzetekbe kerül az időjárás-jelentések alatt. Híres arról, hogy a jelentéseket a katasztrófa helyszínéről veszik fel, és bizony volt egyszer egy jelenete, amikor erősen rájátszott a hurrikán tombolására, és úgy bukott le, hogy a háttérben közlekedtek mögötte, miközben ő azt illusztrálta, hogy bizony alig tartja magát az erős szélben.

Ám a történelemben brutális mennyiségű ilyen bakis videó keletkezett már, amelyek elérhetők az ezeket gyűjtő portálokon is. Íme egy óriási adag ezekből, a videó rögtön egy óriási zakózással kezdődik, amelyet élő adásban követett el a riporter, amikor megcsillogtatta tudását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás