promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izomkolosszus magyar küzdött meg Terence Hill-lel, az eredményt előre lehetett tudni - Joe Bugner, magyar származású színész a páros sok filmjében feltűnt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar, aki oly sok filmben feltűnt az évtizedek során.

Terence Hill és Bud Spencer Magyarországon elképesztő népszerűségnek örvendenek a mai napig, úgy alakult a történelem, hogy Magyarországon kultikusokká váltak a filmjeik, amelyek közül még ma is többet leadnak magyar tévékben minden héten. Így pedig nem is meglepő, hogy rengeteg hír születik még ma is róluk hazánkban, korábban pedig többször is üzentek a magyar rajongóknak, némyelyről pedig még videófelvétel is készült.

Ám van egy olyan magyar szál jó néhány filmjükben, amelyről valószínűleg a töbség nem tud. Joe Bugner magyar származású bokszoló és színész ugyanis több közös produkcióban is szerepelt velük. De Joe Bugner nemcsak ezekről a szerepeiről ismert, hiszen többek között Jeac-Claude Van Damme-mal is szerepelt közös alkotásban, 1994-ben a Street Fighter című alkotásban láthatjuk őt a filmvásznon.

Joe Bugner még 1956-ban hagyta el Magyarországot szüleivel, 48 éves korában világbajnok bokszoló volt, gy pedig több filmben is kérték a szakértelmét a bunyós jelenetek kapcsán. 1973-ban és 1975-ben kétszer is összecsapott a legendás Muhammad Alival. Sőt, Joe Bugner majdnem az egyik, Sylvester Stallone ihlette Rocky-film főszerepében is landolt, hiszen majdnem ő játszotta a szovjet bokszoló szerepét a Rocky-saga negyedik részében. Többek között erről is beszélt a magyar szárazású sportoló még korábban egy interjúban, amit a HVG-nek adott.

De visszatérve Bud Spencerhez és Terrence Hillhez, az Én a vízilovakkal vagyok című filmben Bugner játszotta Ormond, a kapzsi állatkereskedő szerepét, ő volt a páros legnagyobb ellenfele, és bizony bunyós helyzetbe is kerültek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás