promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ezt gondolják a magyar lányokról a külföldiek? Elgondolkodtató videó került fel az internetre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg érdekes dolgot állítanak a magyar lányokról, de vajon mennyi igaz ezek közül?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a magyarokat mindenki ismeri a világon. Feltalálóink elképesztő dolgokkal ajándékozzák meg az emberiséget, sportolóink lenyűgöző teljesítményt nyújtanak, művészeink alkotásain ámulnak mindenhol, ráadásul Budapest sokak szerint az egyik legszebb város az egész bolygón – és azt sem szabad elfelejteni, hogy legendásan gyönyörűnek tartják hazánk lányait.

Ha egy külföldit megkérdezünk, hogy mi jut eszébe először, ha meghallja, hogy Magyarország, akkor jó eséllyel egyből a gulyásleves, illetve az álomszép hölgyek ugranak be neki. A magyar konyha, illetve a magyar lányok mindig is kiemelt figyelmet kaptak az egész világon, de azt nem tudjuk, hogy a hölgyeinkről vajon még mit gondolnak – nos, készült egy videó, ami választ ad erre.

Egy kanadai YouTube csatorna csinált egy poénvideót, amiben megmutatták, hogy milyenek is a magyar lányok – és egészen érdekes dolgok hangzanak el benne.

Persze egyből azzal kezdik, hogy a magyar nők rendkívül csinosak, egyből feltűnik mindenkinek a szépségük. Viszont vannak itt bőven olyan dolgok is, amikre talán még mi se gondoltunk volna, hiszen olyan tulajdonságokról is van szó, amik valószínűleg egy külföldi számára jóval szembetűnőbbek, mint nekünk:

  • Először is úgy gondolják, hogy a magyar lányok nem szeretnek csak úgy mosolyogni ok nélkül, sokkal őszintébb az arcuk, arckifejezésük, mint a külföldieknek, vagyis nem játsszák meg magukat;
  • Egy angolul beszélő embernek nagyon furcsa hallani azt egy hazai hölgy szájából, hogy „puszi”, mivel ugyan nálunk ez egy ártatlan elköszönés, kint egészen más a jelentése – konkrétan női nemi szervet jelent;
  • A külföldiek többségének az is érdekes, hogy az itthoni lányok ünneplik a névnapjukat, sok helyen nincs ilyesmi;
  • A paprikaimádat is olyasmi, amitől kikerekedik a szemük, mivel mi szinte minden ételünknél használjuk;
  • Úgy gondolják, hogy a magyar nők nem hazudnak, és egyből kendőzetlenül megmondják, ha gondjuk van;
  • És végül: a külföldiek azt vették észre, hogy a magyarországi hölgyek szeretik a családjukat, illetve a pálinkát.

Ezek mind egészen pozitív dolgok, hiszen úgy tűnik, hogy a külföldiek szerint a magyar lányok gyönyörűek, őszinték, családcentrikusak és bírják a pálinkát, bár sokak számára nehéz megszokni a „puszi” szó rendszeres használatát elköszönésre.

Itt lehet megtekinteni a magyar lányokról szóló, bizonyos szempontból elgondolkodtató poénvideót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás