promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levideózták Gáspár Laci óriási kiakadását, hatalmasat balhézott az énekes, de vajon igaza volt?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci egyre csak dühösebb lett, nagyon felhúzta magát.

Idén a rajongók legnagyobb bánatára sajnos nem lesz X-Faktor az RTL-en, pedig általában nagyon sokan nézik és szeretik, főleg a mentorok balhéinak és a tehetséges versenyzőknek köszönhetően. Sokszor elszabadultak már az indulatok a műsorban, hiszen egyebek között az is megesett, hogy a kamerák előtt kezdett el veszekedni Puskás-Dallos Peti és Gáspár Laci – alábbi cikkünkben látható az eset:

Persze vannak olyan pillanatok is, mikor a versenyzők miatt akadnak ki a mentorok, mivel egyesek nem tudják elfogadni a kritikát. Sőt, határozottan megsértődnek azon, ha valaki szerint az előadásuk alapján egyszerűen nincs elég tehetségük ahhoz, hogy megnyerjék a műsort, vagy esetleg professzionális énekesek, énekesnők legyenek. Az X-Faktor 2021-ben bemutatott 10. évadában is volt egy botrányos összeszólalkozás Gáspár Laci és egy hölgy között, aki egy nagyon nehéz dallal érkezett, és sajnos nem volt éppenséggel jó a produkciója.

„Olyan hamis vagy, mint egy vonyító kutya!”

– mondta elég bántó módon Gáspár Laci a versenyzőnek, akit érezhetően megbántottak a híresség szavai.

Sokan azt hitték, hogy itt megáll a dolog, és a versenyző egyszerűen csak elbúcsúzik, lesétál a színpadról és éli tovább az életét, hátha a következő évadig fejlődik annyit, hogy mindenkinek bebizonyítsa a tehetségét, de nem így lett. A hölgy egy grimasz után felszívta magát, és úgy döntött, hogy visszaszól Gáspár Lacinak:

„Ha ezt te hamisnak hallod, akkor baj lehet a füleddel...”

Látni lehetett Gáspár Laci arcán, hogy nem tetszett neki a beszólás, ezért ő is bekeményített, és elég durva dolgokat mondott a versenyzőnek, egyebek között „zenei környezetszennyezés”-nek titulálta az előadását, amitől szerinte fülgyulladást kapnak az emberek.

ByeAlex, Csobot Adél és Puskás-Dallos Peti is egyetértettek Gáspár Lacival abban, hogy a produkció valóban rettenetesen hamis volt, de még ez sem hatotta meg a versenyzőt. Gáspár Laci ezek után csak még jobban felhúzta magát, és még a hangját is felemelte – végül 4 darab „nem” szavazattal hazaküldték a nőt.

Itt lehet megtekinteni az egész jelenetet a produkcióval együtt, érdemes megnézni, ha valakit érdekel ez a rendkívül feszült és kellemetlen szituáció:

Itt lehet meghallgatni Gáspár Laci legutóbbi slágerét, hogy mindenki hallja, neki milyen a hangja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás