promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Üvöltözve akadt ki Puskás-Dallos Peti, videón a zenész orbitális balhéja
Borítókép:  youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők köpni-nyelni nem tudtak Puskás-Dallos Peti vitája láttán.

Puskás-Dallos Bogi férje, Puskás-Dallos Peti nem éppen a botrányairól híres, de azért megesett már párszor, hogy róla cikkeztek a bulvárlapok. Egyszer például az ország legkeményebb kritikusával, Puzsér Róberttel akasztotta össze a bajszát, de annak egyáltalán nem lett jó vége, ugyanis eléggé elfajult a dolog – de biztos, hogy sokan emlékeznek arra is, mikor az X-Faktorban durván összekapott Gáspár Lacival.

Az X-Faktor mindig elég feszült, intenzív, hiszen minden Mentor azt akarja, hogy az ő versenyzője győzzön. Éppen ezért szoktak lenni komoly balhék is, mivel sokszor úgy védik az énekeseket, mintha a saját gyermekeik lennének. Érthető, hogy a legjobbat akarják nekik, de van, hogy jócskán átlépnek egy határt – ilyen volt Puskás-Dallos Peti és Gáspár Laci botrányos vitája is a műsor 2018-ban sugárzott 8. évadában is.

Éppen Szekér Gergő produkciója után jártunk, mikor Gáspár Laci véleményezte az énekest, és arra célzott, hogy nem készült fel rendesen a Mentorával, Puskás-Dallos Petivel, aki amúgy valószínűleg azt sem hallotta, hogy hamiskás volt az előadás.

Nem is kellett ennél több, hogy Puskás-Dallos Bogi szerelme megemelje a hangját, és elkezdjen kiabálni Gáspár Lacival – elég komoly szócsata kerekedett a véleményezésből.

Mindkét fél csak nagyon nehezen tudott megnyugodni, érezhető volt közöttük a feszültség, a közönség pedig köpni-nyelni nem tudott a jelenet láttán, hiszen mindez felvétel közben, a kamerák előtt zajlott, és mindenkit meglepett – ByeAlex és Radics Gigi is csak nézett egy ideig, hogy vajon mi lesz ebből.

Így még talán sosem láthattuk Puskás-Dallos Petit, aki tényleg eléggé felhúzta magát Gáspár Laci mondatain. Mindkét fél indulatai érthető okokból törtek elő, de akkor is jobb lett volna talán, ha kicsit visszafogják magukat – itt lehet megnézni a feszült jelenetet (elnézést kérünk a hangminőségért):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás