promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő bizonyíték került elő Gáspár Laciról, kár is tagadnia
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Laciról videós bizonyíték került elő.

Gáspár Lacit sokan az ország egyik legismertebb énekeseként, és az X-faktor mentoraként ismerik, aki már nem egyszer küldött el egy-egy botrányosan viselkedő versenyzőt. Az előadó aranyköpése azóta szállóigévé vált, amit gyakran használnak fel mémekhez is.

A leghíresebb "menjék csaje haza magadnak" pillanat kétségtelenül az volt, amikor Loca Pantera kiállt a mentorok és a stúdióközönség elé, majd miután a zsűri kemény szakvéleménnyel illette a hölgy nem éppen jól sikerült produkcióját, hozzájuk vágta a mikrofont. Laci ekkor gurult dühbe, kegyetlenül kiosztotta a jelentkezőt, majd hazazavarta.

Ez a jelenet még mindig elérhető a legnagyobb videómegosztó oldalon:


A nyár Gáspár Laciék álomházába is beköszöntött, az X-faktor mentora pedig elérkezettnek látta az időt, hogy hódoljon régi szenvedélyének, a grillezésnek. Ki is rakott egy 24 óráig elérhető felvételt, ami bizonyítékként szolgál arra, hogy az énekes mennyire komolyan veszi a szabadban való sütést, de most olyasmivel próbálkozott meg, amivel eddig soha.

Életében először dobott a faszénen izzó grillre néhány sertés-vagy bárányhúst, amiből az első barbecue bordáját akarta elkészíteni.

Az általa megosztott felvételen látszik az is, hogy néhány cső kukoricát is grillezett az ínycsiklandozó fogás mellé. Ha ez jól sikerült, akkor utána biztos többet fog sütni-főzni a szeretett feleségének, Nikinek is, akivel 2014-ben házasodtak össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás