promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló bejelentést tett Tomán Szabina – a követői alig hitték el, ami történt
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között befektetője úgy látszik, régóta gondolkozott azon, amit most már muszáj megvalósítania.

Tomán Szabina egyetlen nő a férfiak mellett a Cápák között című műsorban, így nagyon hamar egy ország megismerte a nevét a híres műsor kapcsán. Sokakat érdekelt az elmúlt évadok óta, hogy tulajdonképpen mennyit is keresnek egy-egy műsorért a Cápák. Korábban a Best járt utána, és kiderítette, hogy semmit. A lapnak Máté Krisztina, a műsor kreatív producere elmondta, hogy a Cápák azért vesznek részt a műsorban, mert ez számukra üzleti lehetőség. Befektetési lehetőségek miatt vállalják a forgatást, nem gázsiért. Tehát ingyen szerepelnek a műsorban és már tiszteletdíjat sem kapnak.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy egészen pontosan miért, de Tomán Szabina most egy fontos, és sokak számára meglepő döntést hozott: otthagyja a Cápák között című műsort – írja a Blikk.

„Sokat köszönhetek annak, hogy Cápa lettem. Amíg élek, tanulni fogok és körbeveszem magamat olyanokkal, akik inspirálnak. A befektetői identitás számomra egy teljesen új és szokatlan szerep volt, merőben más ahhoz képest, amikor a saját vállalkozásomat építem, ahol egyedüli tulajdonosként kizárólag enyém a felelősség.

Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja.

Csodálatos volt az elmúlt 4 év a többi Cápával, hihetetlenül jó érzés volt megélni, ahogy a műsor népszerűsége és nézettsége évadról évadra  nőtt. Hálás vagyok a találkozásokért, a barátságokért, és bízom közös befektetéseink sikerében”

írta Tomán Szabina a közösségi oldalán.

Korábban a saját oldalán így nyilatkozott a műsor kapcsán:

„Egyetlen nő vagyok a férfi cápák között. Az egyensúlyt kerestem: én üzletasszony vagyok, de van mit tanulnom a férfi üzletemberektől. Jókor jött az életemben a Cápák között. Számomra ez óriási megtiszteltetés mind üzletasszonyként, mind nőként. Nagyon kedvelem a férfi cápatársaimat. Balogh Levente, Balogh Péter, Moldován András, tavaly Fehér Gyula, a harmadik évadban Lakatos István -, nagyon sokat beszélgettem velük a forgatások alatt és azt gondolom, hogy az én női szerepem nagyon sokat tud hozzátenni a műsorhoz is. Azt tapasztalom, hogy sokkal jobban működik egy vállalkozás is, ha női vezetőik is vannak, sokkal több vélemény találkozik, sokkal nyitottabbak ezek a csapatok és bizony hatékonyabbak is - utóbbit a férfiak is alá tudják már támasztani. Kicsit úttörőnek is érzem magam, mert ott ülök négy erős és határozott férfi között, de én mégis lehetek puhább, mert a társadalom, a közélet igényli ezt a fajta hozzáállást.”

A rajongóinak minden bizonnyal nagyon hiányozni fog.

Itt lehet megtekinteni Tomán Szabinával egy érdekes interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás