promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizonyítékot találtak az ördög létezésére? Hátborzongató dolog történt egy faluban
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú ideje nem hagyja nyugodni az embereket, ami a faluban történt.

A jónak általában van ellenpólusa is, és azt a legtöbb helyen úgy hívják, hogy az ördög, vagy éppenséggel sátán. Ő maga a gonosz, egy pokoli lény, aki szenvedéssel sújtja az embereket. Az évszázadok, évezredek alatt rengeteg formában feltűnt már a különböző művészeti alkotásoknak köszönhetően, sokszor vörös bőrrel, két lábon álló patásként, szarvakkal vagy akár vasvillával ábrázolják – de mindig félelmetesen.

Vannak, akik hisznek benne, és olyanok is akadnak, akik nem. Viszont történt még 1855. február 8-án egy olyan eset, ami hittől függetlenül mindenkit ledöbbentett, ráadásul a mai napig nincs rá magyarázat, akármennyire is próbálnak rájönni az emberek, hogy vajon mi történhetett.

Egyedül az biztos, hogy a legtöbben úgy gondolták annak idején és talán még most is, hogy az ördög műve volt.

Az Angliában található Devon környékén egy kis faluban nagyon furcsa dologra lettek figyelmesek, ugyanis érdekes, hátborzongató nyomokat találtak a hóban. Úgy néztek ki, mintha egy vágott patájú állathoz tartoznának, aminek mindössze két lába van, és olyan ritmusban sétál, mint az emberek. Ez már önmagában is elég meglepő, de még magyarázható lenne – az viszont már nem, hogy vajon hogyan tudtak a nyomok folytatódni a falon keresztül is.

Az emberek leginkább ezen rökönyödtek meg, hogy a nyomok olyan helyeken is zavartalanok voltak, ahol az lehetetlenség lenne, például a folyó két partján, vagy éppenséggel nagyobb objektumok előtt és után. Mivel az ördögöt két lábon járó patásként ismerték leginkább akkoriban, ezért gondolták azt, hogy ő járt a faluban, hiszen nem volt olyan állat a környéken, amihez kicsit is illettek volna a hóban hagyott nyomok.

Igazi rettegés költözött a lakosok szívébe az eset után, amire sokan úgy tekintenek, mintha bizonyíték lenne az ördög létezésére. Persze ezt nehéz egyértelműen kijelenteni úgy, hogy mindenki elhiggye, hiszen ahhoz több tárgyi bizonyíték kellene a mai világban, de az biztos, hogy vérfagyasztó az eset, és érthető, hogy annyira megrémültek tőle.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás