promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Abszurd hiba élő adásban az RTL-en, magyarok százezrei láthatták
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig megmosolyogtató, ha élő adásban történik egy-egy vicces baki.

A baiki és a hibák olyan természetűek, amelyek kizökkentenek minket a mindennapi rutinból és a megszokottságból, így nem is csoda, hogy azonnal felkapjuk a fejünket, ha ilyet tapasztalunk. A legtöbbször ezek nagyon vicces jelenetek, és Magyarországon is egy rakatszor kiadnak amúgy év végén is, sokszor a szilveszteri műsorhoz mellékelve ilyen bakiparádékat. Ám manapság már a digitális világ elképesztő nagy szabadságot ad a kezünkbe, így ezeket a bakikat sokszor lelkes amatőrök állítják össze úgy, hogy a neten felkeresik a videókat,

és készítenek egy nagy montázst, egy nagy válogatást.

A külföldi oldalakon is nagyon sok ilyen bakiparádés videó feltűnik, így aki meg akarja nézni ezeket, azoknak csak fel kell menni a YouTube-ra, és már élvezheti is a felhőtlen és vicces pillanatokat, amelyeket a váratlanság szült. Korábban már mi is több cikkben közzétettünk efféle bakikat (legutóbb Szellő István egy igazán vicces jelenetét), volt olyan is, hogy több évtizeddel ezelőtt, a magyar televízióban bemutatott hibáról tettünk ki videókat, hiszen meglepő, de nagyon sok nosztalgiavideó is felkerült már a netre az elmúlt évtizedekből, amelyekből szintén lehet mazsolázni.

Az RTL oldalán pedig manapság is számos ilyen bakit meg lehet tekinteni, legutóbb pedig a 25 éves évforduló kapcsán kerültek ki nagyon vicces jelenetek újra, hogy felidézzék az elmúlt évtizedek feledhetetlen kis hibáit, baikjait, amelyek néha bearanyozták a nézők mindennapjait is. Hiszen, ahogy ők is írják, csak az nem tud hibátni, aki nem dolgozik. Tökéletes hétvégi program egy kis bakiválogatás:

(via RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás